ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η «Αγιά Σοφιά», ο Καρέρα, η οικογένεια ΑΕΚ, με τα μάτια του Κολονέλο

Με τα καλύτερα λόγια για τον Μάσιμο Καρέρα μίλησε ο Τζιανλούκα Κολονέλο. Ο άμεσος συνεργάτης του Ιταλού αναφερόμενος στο πρόσωπό του είπε μέσω της εφημερίδας «Ωρα των Σπορ»: «Πρόκειται για έναν 100% επαγγελματία και καταπληκτικό άνθρωπο. Αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο και έχει δεθεί πολύ με την ΑΕΚ» και πρόσθεσε για το όνειρο να μπουν μαζί στο νέο γήπεδο της ομάδας: «Είναι πολύ όμορφη η σκέψη να μπούμε μαζί στην ‘Αγια-Σοφιά’. Μοιάζει με ένα πολύ όμορφο όνειρο και ανυπομονούμε να μπούμε όλοι μαζί στο νέο μας γήπεδο».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην πανδημία που περνάει η Ιταλία, λέγοντας πως «αυτό που συμβαίνει στην Ιταλία με τους πολυάριθμους νεκρούς είναι μια τραγωδία, ένας πόλεμος. Πονά η καρδιά μου με αυτό που συμβαίνει. Για κανέναν δεν είναι εύκολο. Τα παιδιά μου παραμένουν στην Ιταλία και έχω πολλούς μήνες να τα δω από κοντά. Οφείλουμε όμως όλοι να κάνουμε υπομονή για να βγούμε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην σταθεί και στην ΑΕΚ, υποστηρίζοντας: «Προσεύχομαι κάθε μέρα να τελειώσει το συντομότερο όλο αυτό. Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που συνεργαζόμαστε με αυτούς τους παίκτες. Είμαστε μια αγαπημένη οικογένεια και όλοι μαζί θα το περάσουμε αυτό».