AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρατά προσγειωμένους τους παίκτες του ο Αλμέιδα: Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα

Μέσα στις χαρές και στα πανηγύρια που επικρατούν μετά το διπλό της ΑΕΚ στο Χαριλάου επί του Άρη και το γεγονός πως οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται ένα βαθμό μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Ματίας Αλμέιδα προσπαθεί να κρατήσει προσγειωμένους τους ποδοσφαιριστές του.

«Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε ακόμη έναν αγώνα μπροστά μας, που πρέπει να τον κερδίσουμε», τονίζει διαρκώς στους παίκτες του ο «Πελάδο», που άλλωστε έχει τόση πείρα που γνωρίζει καλύτερα από όλους στον οργανισμό της ΑΕΚ ότι το ποδόσφαιρο και ο αντίπαλος μπορεί να σε τιμωρήσουν αν δεν δείξεις τον δέοντα σεβασμό.

Οι προπονήσεις δεν είναι καθόλου χαλαρές. Αντιθέτως είναι στα… κόκκινα προσπαθώντας ο Αλμέιδα να κρατήσει τους κιτρινόμαυρους σε εγρήγορση διότι οι υποχρεώσεις δεν ολοκληρώνονται την Κυριακή μιας και υπάρχει και ο τελικός του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Στο αγωνιστικό μέρος για το κυριακάτικο ματς εκτός είναι ο τραυματίας Σέρχιο Αραούχο (που ταξιδεύει για Αθήνα προκειμένου να είναι παρών στην διαφαινόμενη απονομή, ως αρχηγός) και ο τιμωρημένος Πέτρος Μάνταλος. Ο Λιβάι Γκαρσία έχει ανεβάσει στροφές μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και ο Αλμέιδα είναι βέβαιο πως θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα από τους διαθέσιμους παίκτες.