AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελείωσε η προπαγάνδα σας! Ο Μάκης Γκαγκάτσης σπρώχνει τον Ματίας Αλμέιδα (video)

Το παιχνίδι στην Τούμπα έχει μόλις ολοκληρωθεί. Ο Ματίας Αλμέιδα ως κύριος πάει και δίνει το χέρι του στον Ραζβάν Λουτσέσκου αναγνωρίζοντας την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ. Από κει και μετά στήθηκε όλο το… παιχνίδι και πολεμάνε λυσσαλέα τον προπονητή της Ένωσης ζητώντας την τιμωρία του. Η αλήθεια όμως είναι η εξής: Ο Μάκης Γκαγκάτσης κρύβεται πίσω απ’ όλα. Αυτός έσπρωξε τον Αλμέιδα και στη συνέχεια μπαίνουν οι φουσκωτοί της φυσούνας της Τούμπας.

Μετά τη χειραψία Αλμέιδα – Λουτσέσκου, στο δρόμο του προπονητή της ΑΕΚ έρχεται ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο για άγνωστο λόγο πάει στον Αλμέιδα κάτι του λέει και σπρώχνει τον Αργεντινό τεχνικό και εκεί είναι που ξεκινάνε όλα με φυσικό αυτουργό τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που δημιούργησε όλο το χάος στην Τούμπα και εν συνεχεία διάφοροι… φουσκωτοί περικύκλωσαν τον προπονητή της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να αντιδράσει φυσιολογικά πολύ έντονα.

Και εδώ πρέπει να δώσει εξηγήσεις ο Γκαγκάτσης γιατί πήγε να προκαλέσει τον Αλμέιδα εκείνη την στιγμή αμέσως μετά το φινάλε της ήττας της ΑΕΚ, δείγμα του ανθρώπου και του χαρακτήρα του, αλλά και του DNA του ΠΑΟΚ.