AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Original στήριξη στον Αλμέιδα – Συγκινημένος ο Αργεντίνος που μίλησε στον κόσμο για το τι σημαίνει ΑΕΚ για εκείνον!

Αυτό σημαίνει οικογένεια! Αυτό είναι η ΑΕΚ! Αυτό είναι η Original 21! Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της ΑΕΚ βρέθηκε το βράδυ της Πρωτομαγιάς, της Μεγάλης Τετάρτης στο σπίτι του Ματίας Αλμέιδα για να του δίκη εμπράκτως τη στήριξή της προς το πρόσωπό του.

Περίπου 100 οπαδοί της Ένωσης πήγαν στο σπίτι του “Πελάδο”. Εκείνος τους υποδέχθηκε στην είσοδο, συνομίλησε μαζί τους, δέχθηκε τα δώρα τους, τους άκουσε και έλαβε το μήνυμα της απόλυτης στήριξης.

«Πάμε να το πάρουμε», «είμαστε μαζί σου μην μασάς» ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν από τους φίλους της ΑΕΚ προς τον Αλμέιδα, στον οποίο χάρισαν και κάποιες μπλούζες με τον Αργεντινό τεχνικό να είναι ιδιαίτερα συγκινημένος.

Ο ίδιος από την πλευρά του τους μετέφερε για το τι σημαίνει για εκείνον η ΑΕΚ. Πως την νιώθει σαν σπίτι του και πως θέλει να πάρει το πρωτάθλημα ξανά!

Μετά λοιπόν τη στήριξη σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ήρθε η επίσκεψη της Original στο σπίτι του προπονητή της ΑΕΚ θέλοντας να του δείξουν πως δεν είναι μόνος σε αυτόν τον βρώμικο πόλεμο που δέχεται τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα.