AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Μάρα Ράπτη: Να πάμε την ΑΕΚ εκεί που αξίζει

Η πρώην αρχηγός της ΑΕΚ, Μάρα Ράπτη, επιστρέφει στο σπίτι της! Η 27χρονη ακραία μιλάει αποκλειστικά στο «aek.gr» και αναφέρεται στο «κιτρινόμαυρο» παρελθόν της, τους στόχους της φετινής χρονιάς, τον νέο κόουτς, αλλά και τον… 7ο παίκτη της «Ένωσης».

Αναλυτικά όσα είπε:

-Μάρα, καλώς ήρθες πίσω στην ομάδα μας, στην οποία έχεις διατελέσει και αρχηγός! Πως αισθάνεσαι;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην οικογένεια της ΑΕΚ. Όπως είχα αναφέρει στις δηλώσεις μου όταν αποχώρησα από την ομάδα, λόγω επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, ήταν τιμή μου που υπήρξα αρχηγός μιας τόσο ιστορικής ομάδας. Είχαμε μια άψογη συνεργασία τα προηγούμενα χρόνια και είμαι σίγουρη πως το ίδιο θα ισχύσει και την φετινή χρονιά».

-Σε σχέση με την προηγούμενη θητεία σου, η ΑΕΚ έχει ανέβει κατακόρυφα. Ποιους στόχους θέτεις για τη φετινή χρονιά;

«Το επίπεδο της Volley League έχει ανέβει κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια με αποκορύφωμα το φετινό πρωτάθλημα που ήταν και το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που μόνο ψηλά μπορεί να κοιτάει και για αυτό είμαστε εδώ, να δουλέψουμε σκληρά για να την πάμε εκεί που της αξίζει».

-Τι άποψη έχεις για τον Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι;

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με τον κόουτς Πασκουαλίνο, καθώς έχω παρακολουθήσει τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια στην Volley League και έχω πολύ θετική άποψη. Είμαι έτοιμη να δουλέψω μαζί του και να μάθω πράγματα από εκείνον που θα με εξελίξουν ως αθλήτρια».

-Τι μήνυμα στέλνεις προς τον κόσμο;

«Ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν και θα είναι πάντα ο 7ος παίκτης της, δίνει πνοή και ενέργεια στην ομάδα που την βοηθάει να κατακτήσει τη νίκη. Ανυπομονώ να ξαναζήσω την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος μας στα παιχνίδια και με τη σειρά μας να τους δικαιώσουμε με τις εμφανίσεις μας».