AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ χρειάζεται τους “καυτούς” Πόνσε και Γκαρσία

Σε μεγάλα κέφια βρίσκονται Έκι Πόνσε και Λιβάι Γκαρσία καθώς σκοράρουν ακατάπαυστα κάτι που έχει μεγάλη ανάγκη η ΑΕΚ για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός φορ έχει συνολικά 8 γκολ, τα 7 τέρματα στα τελευταία τρία ματς. Μετά τα τρία γκολ στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, βρήκε δίχτυα δύο φορές κόντρα στον ΟΦΗ κι άλλα δύο γκολ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επτά γκολ σε τρεις αγωνιστικές είχε να πετύχει παίκτης της ΑΕΚ εδώ και 27 χρόνια! Ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης τη σεζόν 1996-97, ο οποίος είχε σημειώσει 5 γκολ κόντρα στην Καλαμάτα και μετά σκόραρε από μια φορά στα επόμενα παιχνίδια με Απόλλωνα Σμύρνης και Αθηναϊκό.

Γκολ με την επιστροφή του στη δράση πέτυχε και ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή χθες στο ματς με το Αστέρα Τρίπολης. Ο 26χρονος φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο δεν διεκδικεί κάποιο ρεκόρ, αλλά είναι εντυπωσιακό το στατιστικό ότι έχει βρει δίχτυα και στα επτά τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί, αν και μεσολάβησαν κάποια διαστήματα που δεν έπαιζε λόγω τραυματισμού γι’ αυτό και δεν καταγράφεται από τη στατιστική. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Λιβάι Γκαρσία έφτασε τα 35 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ στη Super League.