AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη αφιερωμένη στον Νεστορίδη από την Κ19 της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 τον Πανσερραϊκό σε αγώνα για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Athens LifeTech Park στα Σπάτα.

Το σκορ διαμορφώθηκε στα πρώτα 12 λεπτά του αγώνα. Το 1-0 έγινε στο 2-0, όταν ο Δημητριάδης πρέσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο Μούτσα επωφελήθηκε για να σκοράρει. Στο 12′ ο Βασίλας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Βαλκάνης με κεφαλιά από το ύψος του δεύτερου δοκαριού σημείωσε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ που έφτασε έτσι σε τέταρτη σερί νίκη.

Οι υποχρεώσεις της ομάδας για το 2023 ολοκληρώνονται την ερχόμενη Τετάρτη στις 15.00 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο ίδιο γήπεδο, σε εξ αναβολής αγώνα για την 9η αγωνιστική.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Καλλιάρος, Καντίου (65′ Κολιμάτσης) Χατζηνικολάου, Βαλκάνης, Αντωνόπουλος, Χριστακόπουλος, Μούτσα (84′ Γεωργάτος) Κρουσελνίτσκι (84′ Ντάνι) Ελέζι, Βασίλας, Δημητριάδης (75′ Διαμαντόπουλος).

Σε όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας της ΑΕΚ αυτό το σαββατοκύριακο θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τον Κώστα Νεστορίδη. Οι παίκτες της Κ19 αφιέρωσαν τη νίκη στη μνήμη του και μετά τη λήξη του αγώνα, ο αρχηγός Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος δήλωσε τα εξής: «Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Κώστα Νεστορίδη, ο οποίος τίμησε όσο λίγοι το έμβλημα της ΑΕΚ και έδωσε το παράδειγμα που εμείς, ως Κ19 της ΑΕΚ προσπαθούμε καθημερινά να ακολουθούμε».

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας Νίκος Δημητριάδης τόνισε: «Αποχαιρετούμε σήμερα με δέος και σεβασμό τον θρυλικό «Νέστορα» της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η μνήμη του θα μείνει χαραγμένη στην ιστορία της ΑΕΚ».