AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η προσπάθεια να αλλάξει άποψη ο Άμραμπατ και να παραμείνει στην ΑΕΚ

Στις 5 Ιουνίου ο Νόρντιν Άμραμπατ σε συνέντευξη που έδωσε έκανε μια αποτίμηση της χρονιάς, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως ήρθε η ώρα να γυρίσει στην Ολλανδία για χάρη της οικογένειάς του. Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του AEK24HOURS οι άνθρωποι της Ένωσης καταβάλουν προσπάθεια προκειμένου να μεταπείσουν τον Μαροκινό εξτρέμ να παραμείνει στην ομάδα.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το περασμένο καλοκαίρι αλλά και τον Ιανουάριο. Ο Άμραμπατ είχε προτάσεις για να φύγει με τελευταία αυτή από την Αλ Νασρ αλλά οι κιτρινόμαυροι του είπαν πως τον χρειαζόντουσαν για να κατακτήσουν το νταμπλ. Και του έλεγαν την αλήθεια μιας και η ΑΕΚ κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο με τον 36χρονο Μαροκινό να είναι στα καλύτερά του.

Και φέτος η ΑΕΚ τον χρειάζεται, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Πάολο Φερνάντες. Θέλει να πάει στα σίγουρα μιας και τον γνωρίζει και από την καλή και από την ανάποδη. Ο Ματίας Αλμέιδα τον εμπιστεύεται και θα τον ήθελε και τη νέα σεζόν στην ομάδα και πλέον περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρχει αίσιο τέλος!