AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕΚ αποχαιρέτησε ένα από τα παιδιά της! Καλό ταξίδι Νέστορα!

Η οικογένεια της ΑΕΚ αποχαιρέτησε σήμερα τον μεγάλο Κώστα Νεστορίδη. Ο άνθρωπος που με τα γκολ του και την απαράμιλλη κλάση του βοήθησε όσο κανένας άλλος να «μεγαλώσει» η ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα μέσα στις δεκαετίες του ’50 και του ’60, αναπαύεται στην αγκαλιά της αττικής γης στο κοιμητήριο της Καλλιθέας.

Από τις 11 το πρωί, η σορός του «Νέστορα» είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, απέναντι από την OPAP ARENA, στα μέρη που ο Κώστας Νεστορίδης έγραψε χρυσές σελίδες με την ΑΕΚ. Χιλιάδες απλού κόσμου, παλιοί συμπαίκτες και αντίπαλοι, οπαδοί κάθε γενιάς βρέθηκαν εκεί και τον αποχαιρέτισαν όπως του άξιζε.

Η ΑΕΚ, με επικεφαλής τον διοικητικό ηγέτη της Δημήτρη Μελισσανίδη, ήταν εκεί. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς και σύσσωμη η διοίκηση, τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο εκ των αρχηγών της ομάδας Στίβεν Τσούμπερ, εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου και οι παλαίμαχοι της ομάδας μας βρέθηκαν κοντά στους οικείους του εκλιπόντος.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ.κ. Γαβριήλ, για να ακολουθήσει η ταφή στην Καλλιθέα.

Αιωνία σου η μνήμη, Κώστα Νεστορίδη. Η ΑΕΚ θα σε ευγνωμονεί πάντα για το μεγαλείο που της πρόσφερες!