ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Το AEK24HOURS εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην οικογένεια της ΑΕΚ και στους χιλιάδες οπαδούς της!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ,

ΘΑΝΑΤΩ ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΣ

ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΜΝΗΜΑΣΙΝ,

ΖΩΗΝ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΟΣ…

Η κορύφωση του Θείου Δράματος ολοκληρώθηκε με την Ανάσταση του Κυρίου. Όπως την βίωσε ο καθένας. Δεν είναι θέμα επίδειξης, αλλά ένας προσωπικός αγώνας του καθενός… Γι αυτό κάθε χρόνο με την ίδια νομοτέλεια, την ίδια ζέση γιορτάζεται ή καλύτερα… πανηγυρίζεται από όλους το βιώνουν.

Όλος ο ελληνισμός, όλος ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός λοιπόν πανηγυρίζει με συγκίνηση και χαρά! Γιορτάζει το Πάσχα, την Ανάσταση, την Λαμπρή, την ανατροπή, την προσδοκία για ένα καλύτερο «αύριο», την προοπτική.

Θα πει κάποιος; Αυτά τα έχουμε ξανακούσει… Αυτά έχουν ειπωθεί ξανά… Κι όμως… Όταν κάτι είναι τόσο ατόφιο, ειλικρινές κι αληθινό, τότε πρέπει να επαναλαμβάνεται…

Το επισημαίνουμε με θλίψη, αλλά και οργή πολλές φορές ότι δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, η κατάσταση στην χώρα μας και στον πλανήτη είναι δύσκολη και δοκιμάζει τα ανθρώπινα όρια… Για όλους μας, για όλη την ελληνική κοινωνία… Για όλο τον κόσμο.

Η αλήθεια είναι ότι (και) το φετινό Πάσχα (ποιο δεν ήταν όλα τα χρόνια;), η Ανάσταση του Κυρίου, συνδυάζεται με μια όχι και τόσο καλή κατάσταση με τα όσα συμβαίνουν στην χώρα, σε όλη τη γη, στους ανθρώπους όλης της πλάσης. Δρόμος πράγματι ανηφορικός, σωστός «Γολγοθάς».

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ έχει συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής. Πέρασε στον δεύτερο αιώνα με την προσδοκία να ζήσει ένα δεύτερο σερί πρωτάθλημα κόντρα σε όλους και όλα. Το ραντεβού μας είναι… διπλό. Πρώτα στο Φάληρο και μετά στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πανηγυρίσουμε τον τίτλο. Ραντεβού στη δική μας γειτονιά…

Το AEK24HOURS εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *