AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάλενς: Όσο περισσότερα γκολ τόσο πιο χαρούμενοι είμαστε

Ικανοποιημένος για την νίκη και τα τέσσερα γκολ της ΑΕΚ έμεινε ο Αλεξάντερ Κάλενς. Ο στόπερ του Δικεφάλου είπε πως πλέον στο μυαλό των κιτρινόμαυρων υπάρχει το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κάλενς:

Για το αν η ένταση ήταν το κλειδί για τη σημερινή νίκη: “Ναι η αλήθεια είναι ότι σήμερα μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά, κινούσαμε γρήγορα τη μπάλα, νομίζω είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, μπορέσαμε και σκοράραμε κάποια γκολ κι έτσι είχαμε κάποιο πλεονέκτημα για το δεύτερο ημίχρονο”.

Για το αν δίνει αυτοπεποίθηση το γεγονός πως η ομάδα σκοράρει πολύ στα τελευταία παιχνίδια: “Είναι αλήθεια ότι είμαι πολύ χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου, τα πήγανε πάρα πολύ καλά στο επιθετικό κομμάτι, είναι αλήθεια ότι έχουμε ποδοσφαιριστές με ποιότητα και μας αρέσει πάρα πολύ να παίζουμε αυτό το επιθετικό παιχνίδι. Όσο περισσότερα γκολ τόσο πιο χαρούμενοι είμαστε, απλά από εδώ και πέρα θα πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι, είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θα πρέπει να ετοιμαστούμε για την επόμενη εβδομάδα”.