AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να κερδίσει Κηφισιά και απουσίες παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Κηφισιά στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής (20:00, Cosmote Sport 2) έχοντας ως στόχο να φύγει νικήτρια αντιμετωπίζοντας παράλληλα και τις πολλές απουσίες.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην 3η θέση με 20 βαθμούς, δύο λιγότερους από την κορυφή. Επιθυμία φυσικά είναι η νίκη για να πάει με την καλύτερη ψυχολογία στο προσεχές παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, την Πέμπτη (9/11, 22:00). Υπενθυμίζεται ότι το σύνολο του Αργεντίνου τεχνικού, σε ό, τι αφορά το πρωτάθλημα, μετά την ήττα (2-0) από τον ΟΦΗ στην Κρήτη, νίκησε κατά σειρά τους Παναιτωλικό (3-0), Αστέρα Τρίπολης (0-3) και ΠΑΟΚ (2-0), με την εμφάνισή του στο τελευταίο ματς απέναντι στους Θεσσαλονικείς να είναι επιβλητική.

Φυσικά τα προβλήματα για τον τεχνικό του Δικεφάλου δεν λείπουν. Έχει να αντιμετωπίσει αυτά των τιμωρημένων Γκατσίνοβιτς και Σιμάνσκι, αλλά και των τραυματιών Αραούχο, Χατζισαφί και Ζίνι όπως επίσης και του Ρότα που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, ενώ εκτός έμεινε και ο Μουκουντί. Αντίθετα, όπως αναμενόταν, στην αποστολή επέστρεψε ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ενόψει του αγώνα με τους Μασσαλούς. Παράλληλα στην αποστολή βρίσκεται και ο Κάλενς.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Αν λοιπόν θέλαμε να μπούμε στο… μυαλό του Ματίας Αλμέιδα μια πιθανή 11άδα για το αποψινό παιχνίδι μπορεί να είναι η εξής: Αθανασιάδης, Ραντόνια, Βίντα, Κάλενς, Μοχαμάντι, Άμραμπατ, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Πισάρο, Πόνσε, Τσούμπερ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης
Α’ βοθός: Δημήτρης Σαμοΐλης
B’ βοηθός: Άγγελος Κολλιακός
4ος διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης
VAR: Βασίλειος Φωτιάς