AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκαρσία: Δούλεψα πολύ το τελευταίο διάστημα για να είμαι υγιής

Χαμόγελα στην ΑΕΚ για την επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία στην κιτρινόμαυρη αποστολή. Χαμόγελα φυσικά και στην εθνική του Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Ο 25χρονος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε δύο φορές από θλάση στο ξεκίνημα της σεζόν, χάνοντας αρκετά παιχνίδια της Ένωσης, αλλά και της εθνική του ομάδας.

Πλέον και ο ίδιος είναι ικανοποιημένος που μετά από καιρό επιστρέφει και πάλι στη δράση, κάτι που σημείωσε με δήλωσή του στην ιστοσελίδα Newsday λέγοντας: «Δούλεψα πολύ το τελευταίο διάστημα για να είμαι υγιής και τα πράγματα πήγαν καλά. Ναι θα είμαι στην αποστολή της ΑΕΚ το Σαββατοκύριακο».

Αναφερόμενος στην πορεία του Τρινιντάντ και Τομπάγκο στο Nations League, ο Λιβάι τόνισε πως παρακολουθεί την πορεία των συμπαικτών του και εξέφρασε την αισιοδοξία για την πρόκριση στο Κόπα Αμέρικα 2024.

«Ήταν ωραίο να βλέπω τους παίκτες να παίζουν καλά και ελπίζω ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα για εμάς και τους μελλοντικούς ποδοσφαιριστές», σημείωσε και μίλησε για το παιχνίδι με τις ΗΠΑ που ακολουθεί: «Είναι μεγάλο το παιχνίδι απέναντι στις ΗΠΑ και όλοι ανυπομονούμε γι’ αυτό. Νομίζω πως όλοι είναι αισιόδοξοι ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση για το Κόπα Αμέρικα το 2024. Θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δείξουμε την αξία μας, αλλά πρώτα πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».