AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βάζει υποψηφιότητα για βασικός στην εθνική Αυστρίας ο Στάνκοβιτς

Τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα της εθνικής Αυστρίας δεν αποκλείεται να πάρει ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ενόψει του Euro 2024. Ο σοβαρός τραυματισμός του Ξάβερ Σλάγκερ στον μηνίσκο ανοίγει την πόρτα στον γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Ο Σλάγκερ αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση στον μηνίσκο, με τη σεζόν στη Σάλτσμπουργκ να έχει τελειώνει γι’ αυτόν, ενώ και η συμμετοχή του στην αποστολή της εθνικής Αυστρίας για τα γήπεδα της Γερμανίας είναι αμφίβολη.

Μια σειρά από γκολκίπερ βρίσκονται στη λίστα του Ραλφ Ράνγκινγκ, ανάμεσά τους και αυτός της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Kleine Zeitung» συγκαταλέγει τον Στάνκοβιτς στους υποψήφιους για την εθνική Αυστρίας, μαζί με τους Πάτρικ Πέντς της Μπρόντμπι, Τομπίας Λαβάλ της Λιντς, Νίκλας Χεντλ της Ραπίντ Βιέννης, Ντέγιαν Στογιάνοβιτς της Άλταχ, Χάιντς Λίντνερ της Ουνιόν Σαν Ζιλουάζ και Ντάνιελ Μπάχμαν της Γουότφορντ.

Για τον Στάνκοβιτς, το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο διεθνής γκολκίπερ της ΑΕΚ υπήρξε βασικός στην εθνική ομάδα. Ο Ράνγκινγκ τον έχει στα υπόψη του, όπως απέδειξε η προεπιλογή για τα παιχνίδια του Μαρτίου. Με την ΑΕΚ τέσσερις βαθμούς μπροστά, ο Στάνκοβιτς βρίσκεται στον δρόμο για να στεφθεί πρωταθλητής στην Ελλάδα. Η ατυχία του: μετά από 29 ανταγωνιστικά παιχνίδια ως βασικός τερματοφύλακας, ο 31χρονος τραυματίστηκε στα τέλη Μαρτίου. Στα δύο ματς, μετά την επιστροφή του, έμεινε στον πάγκο. Αν καταφέρει να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *