ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Σε αστυνομικό… κλοιό η Θεσσαλονίκη για το Άρης – ΠΑΟΚ

Σε επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία 24άωρα ενόψει του αποψινού ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ στο Χαριλάου.

Πρώτιστος στόχος που έχει τεθεί στις συνεχείς συσκέψεις της ΓΑΔΘ είναι να αποφευχθεί πάση θυσία οποιαδήποτε συνάντηση οπαδών των ομάδων της πόλης.

Από χθες το βράδυ αλλά κυρίως σήμερα το πρωί αναμένονται να έρθουν στη Θεσσαλονίκη δυνάμεις από όμορους νομούς ώστε να συνδράμουν στα μέτρα τάξης. Παράλληλα, η παρουσία drone για να πετούν διαρκώς πάνω από την πόλη έχει κριθεί επιβεβλημένη ενώ και τα οχήματα ρίψης νερού θα βρίσκονται στους δρόμους.

Από τις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής και μετά το κάλεσμα των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα αναμένεται το κέντρο να είναι απροσπέλαστο από τις αστυνομικές δυνάμεις που θα εφαρμόσουν έκτακτα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας ανάλογα με την κίνηση των οπαδών. Υπενθυμίζεται ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις και συναθροίσεις σήμερα σε συγκεκριμένα μέρη της Θεσσαλονίκης.

Την ίδια στιγμή από χθες το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα οπαδοί του Άρη κυρίως ο πυρήνας του Super 3 ήταν συγκεντρωμένος στο σύνδεσμό τους κι έκαναν ένα… ζέσταμα ενόψει του αποψινού ντέρμπι, ενώ τα τελευταία 24άωρα όλη η πόλη μιλάει γι’ αυτό το ματς. Εκεί πλέον συγκεντρώνονται όλα τα βλέμματα όχι μόνο της Θεσσαλονίκης αλλά και της Ελλάδος μετά από αρκετά χρόνια.