AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εγκαίνια με τριάρα στο Σεραφείδειο για την ΑΕΚ Β

Η ΑΕΚ Β νίκησε 3-1 τον Ηρόδοτο στον ιστορικό πρώτο αγώνα της στο Σεραφείδειο γήπεδο των Σπάτων, για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Με την Ένωση να αγωνίζεται για πρώτη φορά ουσιαστικά ως γηπεδούχος και τον κόσμο της να δίνει τον τόνο, ο Ευθύμης Χριστόπουλος άνοιξε το σκορ στο 53’, έπειτα από ωραία σέντρα του Τζούντα Γκαρσία.

Ο Ιατρούδης πέντε λεπτά αργότερα έκανε το 2-0, όμως ο Ηρόδοτος κατάφερε προσωρινά στο 64’ να μειώσει σε 2-1. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ έμεινε και με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αλέξανδρου Παρρά, ο Χρήστος Γιούσης στις καθυστερήσεις ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

ΑΕΚ Β: Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια (80′ Σταμούλης), Λάτσι, Κορνέζος, Παρράς, Γερολέμου (86′ Γιαννούτσος), Μπάμπης, Χριστόπουλος Ευθ. (71′ Μπούσης), Γκαρσία Τζ., Γιούσης, Ιατρούδης (80′ Γκολφίνος).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κρόστα, Ασίγκμπα (37′ λ.τ. Κόρτσαμ), Κυριακίδης, Μακρυδάκης, Γκόμεζ, Καντέ (69′ Αμπουμπακάρι), Μπαρμπόσα (69′ Γκίνης), Αποστολίδης (59′ Ντιμ), Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Ποζατζίδης.