AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Faro de Vigo: Η Θέλτα θέλει να πουλήσει τον Πινέδα μέχρι την Παρασκευή

Νέο δημοσίευμα έρχεται να ταράξει τα νερά και να αποκαλύψει πως η Θέλτα “καίγεται” να πουλήσει τον Ορμπελίν Πινέδα μέχρι την Παρασκευή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Faro de Vigo», η ισπανική ομάδα θέλει να πουλήσει τον Μεξικανό χαφ στην ΑΕΚ, αλλά και τον Τζάβι Γκαλάν στην Ατλέτικο έως το τέλος του μήνα.

Ο λόγος είναι φυσικά οικονομικός, με τη ομάδα του Βίγκο να χρειάζεται να βάλει άμεσα λεφτά στα ταμεία της, πριν ολοκληρωθεί η σεζόν 2022-23, στις 30 Ιουνίου. Κι αυτό για να μπορέσει να ισοσκελίσει τα οικονομικά της και να έχει μεγαλύτερα περιθώρια να ξοδέψει τη μεταγραφική περίοδο που αρχίζει 1η Ιουλίου.

Η εξέλιξη αυτή ενδέχεται να λειτουργήσει θετικά για την ΑΕΚ, μιας και η ισπανική ομάδα παραδέχεται ότι βρίσκεται σε επίσημες συζητήσεις μαζί της για την πώληση του Πινέδα. Δεν αποκλείεται το deal να είναι ακόμα πιο οικονομικό παρά τα ποσά που γράφονται (μέχρι 8.000.000 ευρώ) με τους κιτρινόμαυρους πάντως αργά χθες το βράδυ να διαψεύδουν ότι υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη και τη Θέλτα, κρατώντας χαμηλά την μπάλα. Υποστηρίζουν πάντως πως ακόμα οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται…