AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόφαση για την ΑΕΚ πριν την επικύρωση της βαθμολογίας με το σκάνδαλο που θέλουν να την μπλέξουν με τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας

Μέχρι τις 10 Μαΐου θα πρέπει το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΚ να καταθέσει υπομνήματα αναφορικά με το σκάνδαλο που την μπλέκει με τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Η ακροαματική διαδικασία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ δεν είναι υποχρεωτική, με την πειθαρχική απόφαση να πρέπει να εκδοθεί πριν την επικύρωση της βαθμολογίας.

Στην ΑΕΚ φυσικά δεν ανησυχούν κάνοντας λόγο για ψευδή κατηγορίες και στημένη υπόθεση, αλλά το πόρισμα Αθανασίου προσπαθεί να την βάλει σε μπελάδες.

Αν η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δικαιωθεί αναμένεται να κυνηγήσει όλους αυτούς που την κατηγόρησαν. Αν συμβεί το απευκταίο και η απόφαση είναι τιμωρητική τότε θα υπάρξει αφαίρεση 10 βαθμών από την ομάδα αλλά και ισόβιος αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, στον στενό του συνεργάτη, Γιάννη Παπαδόπουλο και στο μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελο Δανιήλ.

Υπενθυμίζουμε ότι η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ διεξάγει έρευνα για παρεμβάσεις, απειλές, βία, χρηματισμούς και σε εκλογές άλλων ΕΠΣ που ξεπερνούν τις 10, μετά από καταγγελία του προέδρου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.