ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κυριάρχησε η ΑΕΚ είπε ο Χιμένεθ

Η ΑΕΚ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της δόθηκαν κι έτσι έμεινε στο 1-1.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το τέλος του αγώνα τόνισε: «Νομίζω ότι πρέπει ο Παναθηναϊκός να είναι χαρούμενος με αυτόν το βαθμό σήμερα. Η ΑΕΚ κυριάρχησε, το ποδόσφαιρο συνηθίζει να είναι δίκαιο, αλλά σήμερα είναι από τα παιχνίδια που είναι άδικο το ποδόσφαιρο. Πρέπει να έχουμε περισσότερα τελειώματα. Κάναμε μια καλή προσπάθεια, ένα παιχνίδι απίστευτο, αλλά…» και πρόσθεσε στη Nova για τις χαμένες ευκαιρίες και το πως κύλησε το παιχνίδι: «Είναι κάτι υπέρ του αντιπάλου και κατά της ομάδας μας αυτό. Στη φετινή χρονιά τίποτα δεν είναι ευνοϊκό, η μπάλα κόντραρε στη σέντρα του Καρλίτος και έφτασε στον Ιωαννίδη που σκόραρε. Εκ των προτέρων, θα μπορούσε να είναι μια ακίνδυνη φάση, αλλά έφτασε στον αντίπαλο που σκόραρε. Παίξαμε απέναντι σε ιστορικό κλαμπ όπως είναι ο Παναθηναϊκός και κυριαρχήσαμε από το 1ο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Ωστόσο, ο προπονητής της ΑΕΚ έδειξε ότι δεν έχει παράπονα από τους παίκτες του, λέγοντας: «Μένω χαρούμενος με την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών, αλλά οι ατυχίες δεν σταματάνε. Ζήτησε αλλαγή ο Ολιβέιρα, οι λύσεις που καλούμαστε να έχουμε είναι κάποια νέα παιδιά που ωριμάζουν τώρα. Πάλεψαν σαν άντρες οι παίκτες και είμαι υπερήφανος, για τους νέους και τους λιγότερο νέους. Όταν τα δίνουν όλα, δεν μπορείς να απαιτήσεις τίποτα παραπάνω».

Για το κατά πόσο του διαφοροποίησε τα πλάνα η αλλαγή του Ολιβέιρα είπε: «Ήταν πολύ νωρίς και μου άλλαξε τα σχέδια. Το πλάνο ήταν να τελειώσουμε το παιχνίδι με τον Νέλσον και τον Καρίμ».