AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μυαλό στον Παναιτωλικό

Χρόνος για ξεκούραση στην ΑΕΚ δεν υπάρχει. Ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του προετοιμάζονται για τον κυριακάτικο (8/10, 19:30) αγώνα με τον Παναιτωλικό στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκεί που δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες.

Ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε το σύνθημα νίκης γι’ αυτό το παιχνίδι, ξεχνώντας τα όσα έγιναν με τον Άγιαξ. Η απώλεια στην Κρήτη από τον ΟΦΗ έγινε μάθημα για την Ένωση, γι’ αυτό ο Αργεντινός τεχνικός προσπαθεί να προετοιμάσει τους παίκτες του κατάλληλα για το ματς με τους Αγρινιώτες, προκειμένου να έρθει η νίκη.

Αυτό που καλείται να κάνει ο «Πελάδο» είναι να διαχειριστεί τις απουσίες, αλλά και την κόπωση των παικτών. Ο Λιβάι Γκαρσία είναι εκτός, ενώ αναμένεται να προφυλαχθεί και ο Τσούμπερ, που είχε και χθες ενοχλήσεις. Εκτός ενδεκάδας ίσως μείνει ο Πινέδα, ο οποίος έχει μπροστά του ένα υπερατλαντικό ταξίδι και δύο φιλικά παιχνίδια με το Μεξικό στις ΗΠΑ.

Η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί με αλλαγές, όπως επίσης και πιο φρέσκια ώστε να έρθει η νίκη και να μειωθεί η διαφορά των βαθμών στους 5 από την κορυφή.