AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δύσκολη έξοδος στη Θεσσαλονίκη για την ΑΕΚ Β

Η ΑΕΚ Β φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ Β στη Θεσσαλονίκη για την σημερινή αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Super League 2. Ένα ματς το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 4 το απόγευμα στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Οι κιτρινόμαυροι προέρχονται από τη νίκη με 3-0 επί της Λάρισας στο Σεραφείδειο στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν δείχνοντας εξαιρετικό πρόσωπο και… βυθίζοντας την ΑΕΛ σε εσωστρέφεια( υπήρξε και απόλυση προπονητή ενώ οι οπαδοί της ομάδας πήγαν στην προπόνηση και τα… έψαλαν στους παίκτες). Ο Νίκος Κούστας έχει να αντιμετωπίσει και προβλήματα τραυματισμών και τιμωρίες, αφού αποβλήθηκε απέναντι στην ΑΕΛ ο Τιεΐ.

Ο ΠΑΟΚ

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ Β μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα (επικρατώντας 4-0 του Απόλλωνα Πόντου), γνώρισε ήττα-σοκ από τον Καμπανιακό με τρομερή ανατροπή (2-3). Με νέο προπονητή τον Αλέκο Αλεξιάδη μετά την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία για τον Πανσερραϊκό μετά από χρόνια στα Τμήματα Υποδομής του, ο ΠΑΟΚ Β θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Κουκούλας (Λέσβου). Βοηθοί του οι Μαλανδρής (Χαλκιδικής), Αναστασιάδης (Σερρών). 4ος ο Τομαράς (Θράκης).