AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να… πάρει την Τριπολιτσά παρά τις απουσίες

Η ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα (16:00, Novasports 2) στην Τρίπολη αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League έχοντας ως στόχο την κατάκτηση της νίκης.

Η ΑΕΚ προέρχεται από τη νίκη με 3-0 επί του Παναιτωλικού σε εμβόλιμο παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, δείχνοντας πως έχει αφήσει γρήγορα πίσω της την ήττα από τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Η Ένωση βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς. Μέχρι στιγμής μετράει 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα. Θέλει προφανώς τη νίκη για να μειώσει και να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις, εκμεταλλευόμενη το αποτέλεσμα του ντέρμπι των αιωνίων, ενώ δεδομένα έχει το μυαλό της και στη Μασσαλία όπου θα ταξιδέψει για το ματς της Πέμπτης με τη Μαρσέιγ.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Φυσικά το έργο των κιτρινόμαυρων δεν θα είναι εύκολο. Ο Ματίας Αλμέιδα έχει να διαχειριστεί αρκετές και σημαντικές απουσίες, καθώς λείπουν οι Πόνσε, Μουκουντί, Λιβάι Γκαρσία, Πισάρο, Γκατσίνοβιτς και ο Πάολο Φερνάντες.

Αντίθετα στην αποστολή βρίσκονται οι Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον και Ζίνι.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Έχοντας λοιπόν τις παραπάνω απουσίες ο Αλμέιδα ψάχνει να βρει την καλύτερη 11άδα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Μια πιθανή 11άδα λοιπόν μπορεί να αποτελείται από τους εξής: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Αραούχο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:

Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Δημητριάδης, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Ευαγγέλου, Νικολαΐδης)