ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Ήττα της Μαρσέιγ πριν την ΑΕΚ και πρόβλημα με Πάου Λόπεθ

Διπλό… κακό για τη Μαρσέιγ η οποία γνώρισε την ήττα από τη Νις και είδε τον Πάου Λόπεθ να αποχωρεί με πρόβλημα στο μηρό. Όλα αυτά πριν από την αναμέτρηση της Πέμπτης με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Μασσαλία.

Πιο συγκεκριμένα, την τρίτη της ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος υπέστη η Μαρσέιγ το βράδυ του Σαββάτου (21/10), με το σύνολο του Τζενάρο Γκατούζο να φεύγει με… σκυμμένο το κεφάλι από τη Νίκαια, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0 από τη Νις για την 9η αγωνιστική της Ligue 1.

Ωστόσο, οι Μασσαλοί δεν έχουν να σκέφτονται και να ανησυχούν μόνο το αποτέλεσμα, αλλά και για την κατάσταση του βασικού γκολκίπερ τους, Πάου Λόπεθ.

Λίγες μόνο ημέρες πριν υποδεχθεί την ΑΕΚ (26/10, 21:45) για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, η Μαρσέιγ, βρίσκεται σε… αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με τον τραυματισμό του Ισπανού κίπερ, ο οποίος και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο στο 57ο λεπτό του αγώνα με τη Νις με πρόβλημα στον αριστερό μηρό.

Τις επόμενες ώρες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το κατά πόσο σοβαρός είναι αυτός ο τραυματισμός και για το αν προλάβει το παιχνίδι με την Ένωση.