AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τεστάρει δυνάμεις στο… διπλό φιλικό με την Σαχτάρ η ΑΕΚ

Μπόλικη ΑΕΚ περιελαμβάνει το σημερινό μενού. Η Ένωση θα αγωνιστεί σε διπλό φιλικό με τη Σαχτάρ στην πόλη Σιένταμ της Ολλανδίας με τον Ματίας Αλμέιδα να τεστάρει τις δυνάμεις των ποδοσφαιριστών του.

Στις 18:00 ώρα Ελλάδος η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σε δύο 45λεπτα με την βασική 11άδα της την πρώτη ομάδα των Ουκρανών, ενώ στις 20:00 θα γίνει το 2ο φιλικό με τις αλλαγές της κόντρα στην U-19 της ομάδας του Ντόνετσκ σε δύο 35λεπτα.

Ένα απαιτητικό τεστ καθότι η ΑΕΚ δεν έχει μεγάλο αριθμό παικτών στην Ολλανδίας μιας και από τους 30 παίκτες της αποστολής δεν υπολογίζονται οι Αραούχο-Γκατσίνοβιτς-Χρυσόπουλος που κάνουν ειδικά προγράμματα. Έτσι οι παίκτες είναι 27, με τέσσερις τερματοφύλακες ανάμεσα τους. Ωστόσο, ο Αλμέιδα θέλει να δει αυτό το απαιτητικό τεστ και πως θα ανταποκριθεί η ομάδα και ο κάθε παίκτης ξεχωριστά.

Η αυριανή μέρα περιλαμβάνει το πρωί πρόγραμμα μέσα στο ξενοδοχείο και το απόγευμα η αποστολή θα πετάξει μετά από 17 ημέρες για την Αθήνα, με τον κόουτς του Δικεφάλου να δίνει 2 ή 3 ημέρες ρεπό.

Επόμενο φιλικό για την ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή 23 Ιουλίου, ενώ απομένει ένα (πιθανότατα στη Νέα Φιλαδέλφεια) τέλη Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου, ως πρόβα τζενεράλε για τα προκριματικά του Champions League στις 8-9 Αυγούστου.