AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόταση της ΑΕΚ για τον Μοχαμάντι που ικανοποιεί τη Γάνδη

Η ΑΕΚ εξετάζει σοβαρή τη μεταγραφή του Μίλαν Μοχαμάντι για τη θέση του αριστερού μπακ. Το όνομα του διεθνή Ιρανού αμυντικού της Γάνδης ήρθε στην επιφάνεια από το Βέλγιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του voetbalmprimeur.be: «Η Γάνδη είχε μια ταραχώδη μεταγραφική περίοδο με αρκετές μεταγραφές και αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών. Μια από τις αποχωρήσεις ενδέχεται να είναι ο Μίλαντ Μοχαμάντι. Ο Μοχαμάντι βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση από τη Γάνδη. Ο Ιρανός διεθνής έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τόσο της ΑΕΚ όσο και της Φερεντσβάρος. Αυτοί οι σύλλογοι, μάλιστα, έχουν ήδη κάνει πρόταση για τον Μοχαμάντι, η οποία ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ».

Ο Ιρανός μπακ έχει συμβόλαιο για ακόμη μία χρονιά με τη Γάνδη. Πέρσι, αγωνίστηκε σε 41 παιχνίδια της βελγικής ομάδας και μέτρησε 1 γκολ και 5 ασίστ.

Η ΑΕΚ έχει καταθέσει την πρόταση που θέλει η Γάνδη, την οποία έχει κάνει αποδεκτή και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να υπάρχουν θετικές εξελίξεις. Το μοναδικό πρόβλημα που μπορεί να καθυστερήσει τη μεταγραφή είναι ο ανταγωνισμός που υπάρχει και το ενδιαφέρον της Φερεντσβάρος.