ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρέλανε κόσμο ο Κουτσούμπας – Πήγε στην Amazon και στο Ελληνικό Προξενείο (video)

Με το συνδικάτο εργαζομένων στην Amazon συναντήθηκε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και αντιπροσωπεία του κόμματος, στο πλαίσιο της περιοδείας στη Ν. Υόρκη.

Μέλη της διοίκησης του Σωματείου και ο πρόεδρος του Συνδικάτου των εργαζομένων στην Amazon, Chris Smalls, τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Απριλίου 2024, στα γραφεία του Σωματείου στο Staten Island.

Στην αντιπροσωπεία του κόμματος συμμετέχουν ακόμη ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Λευτέρης Νικολάου – Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος και ο Κώστας Γουλιάμος, επίσης υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος. Εκ μέρους της Διοίκησης του Σωματείου συμμετείχαν ακόμη οι Claudia Ashterman, Arlene Kingston, Tristan Lion Dutchin, Danielle Hayden, Gerald Bryson, Jordan Glowers, Derick Palmer, Rinna Cummings και Mena Shuler.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε επίσης και στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Ν. Υόρκη, όπου ο κ. Κουτσούμπας συνομίλησε με τον γενικό πρόξενο, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου.