AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ενίσχυση από την Κολομβία με την Τατιάνα Βέρα Πόρρας για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Τατιάνα Ευγενία Βέρα Πόρρας! Η 28χρονη αθλήτρια (04/07/1995) αγωνίζεται ως κεντρική αμυντικός, έχει ύψος 1,70 μ. και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Βέρα είναι αριστεροπόδαρη και κατάγεται από την Κολομβία. Έχει αγωνιστεί στην πατρίδα της με μεγάλη επιτυχία, έχοντας παίξει στην Fortaleza FC, αλλά και στις Club Deportivo La Equidad και Millonarios.

Η Τατιάνα Βέρα μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι πλέον κομμάτι της ΑΕΚ και θα μου δοθεί η δυνατότητα να δείξω τι μπορώ να προσφέρω σε μια τεράστια ομάδα. Πόσο μάλλον όταν η νέα μου ομάδα ετοιμάζεται για μια ιστορική χρονιά, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία. Και μάλιστα στην συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της! Οι στόχοι μου, είναι ίδιοι με της ΑΕΚ και θέλω πολύ να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου για να τα καταφέρουμε! Με τον κόσμο στο πλευρό μας, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και ξέρω ότι θα τα καταφέρουμε. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι κάθε μέρα θα δίνω το καλύτερο μου εαυτό για το καλό της ομάδας μου! Forza AEK!».