AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα “καθαρά” 13.000.000 ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία είναι ελάχιστα για την ΑΕΚ

Σχεδόν 22.000.000 ευρώ έφτασε η τελευταία πρόταση της Λανς στην ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία. Όμως μετά τη συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον 26χρονο επιθετικό η Ένωση δεν προχωρά σε πώληση. Κι όλα αυτά διότι τα “καθαρά” κέρδη των κιτρινόμαυρων λόγω του 60-40% που υπάρχει μεταξύ ΑΕΚ και Μπεϊτάρ είναι ελάχιστα.

Δηλαδή στα σχεδόν 22.000.000 ευρώ η ΑΕΚ θα έβαζε στα ταμεία της 13.000.000 ευρώ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ήταν αρνητικός ο Μελισσανίδης, πέρα από την «καψούρα» που έχει με τον ποδοσφαιριστή.

Σημαντική παράμετρος είναι και το γεγονός πως ο Γκαρσία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τον Δικέφαλο, ο οποίος μέσω του ισχυρού του άνδρα μετέφερε την πρόθεση για υπερδιπλασισμό των αποδοχών του, με την παράλληλη επέκταση της χρονικής διάρκειας στην τρέχουσα συμφωνία, με την οποία όμως δεν θα αλλάξουν οι όροι για τους άλλους δύο (Μπεϊτάρ και μάνατζερ).

One thought on “Τα “καθαρά” 13.000.000 ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία είναι ελάχιστα για την ΑΕΚ

  • Η ομάδα χρειάζεται 2 βαρβατα μπακ, ενα στόπερ επιπέδου ένα αμυντικό χαφ ακόμα και έναν επιθετικο τύπου Πόνσε. Είναι απαίτηση για να είμαστε άπιαστοι. Ο λαός στήριζε και στηρίζει έμπρακτα. Ήρθε η ώρα να γιγαντωθουμε με κινήσεις τύπου Πινέδα για μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Μόνο ΑΕΚ, μόνο Ένωσις! Μιαου Σαγαπαμε

Comments are closed.