AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πρωτάθλημα περνά από την Τούμπα και η ΑΕΚ χρειάζεται διπλό για να το κατακτήσει

Η κυριαρχική εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό την περασμένη Τετάρτη πρέπει να έχει και συνέχεια και είναι ακόμα καλύτερη στο αποψινό (19:30, Novasports Prime) παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Με διπλό η Ένωση σηκώνει πρωτάθλημα και αυτό το ξέρουν άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, καθώς τους δίνεται η ευκαιρία να σκορπίσουν χαμόγελα στον κόσμο τους και να κάνουν ευχάριστες γιορτές Πάσχα.

Η ΑΕΚ ουσιαστικά με πέντε βαθμούς τις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές στέφεται πρωταθλήτρια για δεύτερη σερί σεζόν, χωρίς να περιμένει τις όποιες απώλειες των ανταγωνιστών της. Αντιθέτως οι αντίπαλοι καλούνται να πάρουν όλα τα παιχνίδια, πράγμα δύσκολο έως ακατόρθωτο για να… κλέψουν το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Με μοναδικό απόντα τον Αρόλντ Μουκουντί ταξίδεψε η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη με τον Ματίας Αλμέιδα όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Ίσως ο τεχνικός του Δικεφάλου να προβεί σε μικροαλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης με τους Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς και Χατζισαφί στην άμυνα. Ερωτηματικό παραμένει αν η ΑΕΚ αγωνιστεί με ένα ή δύο αμυντικά χαφ. Παρόλα αυτά ο Σιμάνσκι φαίνεται να παίρνει φανέλα βασικού με τον Πινέδα σε ρόλο 8αριού και τους Ελίασον – Γκατσίνοβιτς στα “φτερά”. Ο Τσούμπερ θα είναι πίσω από τον προωθημένο Πόνσε.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Ρόμπερτ Σρέντερ (Γερμανία)
Α’ Βοηθός: Νόρμπερτ Σβεν Γκρουτζίνσκι
Β’ Βοηθός: Γιαν Κλέμενς Νάιτζελ Πέτερσεν
4ος διαιτητής: Παναγιώτης-Ραφαήλ Τσιάρας
VAR: Τίμο Γκέραχ (Γερμανία)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *