AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ακόμα μια ισοπαλία για την ΑΕΚ Β (3-3) με τον Μακεδονικό

Η ΑΕΚ Β αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τον Μακεδονικό, στο Σεραφείδειο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play offs της Super League 2, σε ακόμη ένα χορταστικό παιχνίδι.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Σιμόνι στο 26’, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ζαφειράκης τους έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων. Ωστόσο, η ΑΕΚ Β συνέχισε να πιέζει και στο 40’ μείωσε σε 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θεοδόση Μαχαίρα.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους (48’) η ομάδα μας έφερε το παιχνίδια στα ίσα με πολύ ωραίο γκολ του Δημήτρη Θεοδωρίδη, όμως στο 51’ ο Μακεδονικός πήρε και πάλι το προβάδισμα με πλασέ του Ραμίρεζ από κοντά. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με τη συμπλήρωση των 90’, όταν ο Ζίνι εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Γκολφίνος κάνοντας το 3-3.

ΑΕΚ Β: Αγγελόπουλος, Ραντόνια, Χρυσόπουλος (68′ Κοσίδης), Γεμπόα, Γιαννούλης (77′ Χριστόπουλος), Λαμαράνα (68′ Ρουκουνάκης), Σαμπανάτζοβιτς (77′ Παυλίδης), Ζίνι, Μαχαίρας, Τζούντα Γκαρσία (73′ Γκολφίνος), Θεοδωρίδης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Σαραγιώτης, Μπουκουβάλας, Περέιρα (80′ Γρομητσάρης), Τσουκάνης (69′ Λυμπεράκης), Μελετίδης (80′ Τσιλιγγίρης), Παναγιωτούδης, Ραμίρεζ (59′ Λεωνιδόπουλος), Μπουλάτοβιτς, Ζαφειράκης (80′ Κουλούρης), Σιμόνι.