AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη με πολλά γκολ για να μάθουν να σέβονται

Μόνο με νίκη και με πολλά γκολ θα κλείσει στόματα σήμερα (16:00) η ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο. Η Ένωση υποδέχεται στον ποδοσφαιρικό ΝΑΟ της, την ομάδα του Περιστερίου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί που έχει ξεκινήσει και χτίζει προκειμένου να παραμείνει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε με τον Ματίας Αλμέιδα να αφήνει εκτός τους Σιντιμπέ, Τσούμπερ, Φαν Βέερτ, Τζαβέλλα λόγω διαφόρων προβλημάτων. Την ίδια ώρα, οι Στάνκοβιτς, Γαλανόπουλος επιστρέφουν. Σημαντικές εκπλήξεις από τον Αργεντινό τεχνικό δεν υπάρχουν με την Ένωση να έχει ως… μπούσουλα το ματς με τον Ιωνικό όπου έκανε εύκολο το έργο της από το 26’ που προηγούνταν με 2-0 και έφτασε στο φινάλε στο ευρύ 4-1!

Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης.

Ο Ματίας Αλμέιδα σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό ίδιον όπως στο ματς με αντίπαλο τον Άρη. Δηλαδή με 4-4-1-1 και τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τους Ρότα, Μουκουντί, Μοχαμάντι στην τετράδα της άμυνας, τον Σιμάνσκι σε ρόλο καθαρού “6αριού”, τον Πινέδα ως πασπαρτού σε όλο το γήπεδο, τους Γκατσίνοβιτς, Ελίασον στις πτέρυγες, τον Αραούχο πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο και τον Λιβάι Γκαρσια ως τον μοναδικό προωθημένο στην κορυφή της επίθεσης.