AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό: Ας παίξουμε και στις 3 το μεσημέρι

Ξεκάθαρη εμφανίστηκε η ΑΕΚ προς πάσα κατεύθυνση. Δεν θέλει την αναβολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, διαμηνύοντας πως είναι διατεθειμένη να αγωνιστεί ακόμα και στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής.

Όπως προκύπτει από πλευράς ΑΕΚ, οι άνθρωποι της είχαν την εικόνα πως ο σύμβουλος επικοινωνίας του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο Βαγγέλης Μπραουδάκης είχε επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της Super League Γιώργο Μποροβήλο και τον είχε προϊδεάσει πως η αναβολή θα δρομολογούταν δεδομένα… Και πως αργότερα ενημέρωσε ότι θα ακολουθούσε κι επίσημη απόφαση της Γ.Γ.Α.

Αυτό που τονίζουν στην ΑΕΚ είναι πως υπήρχε από πριν η πληροφορία σχεδόν σε όλους πως την προσεχή Τρίτη7 Δεκεμβρίου, θα υπάρξει κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση παρουσίας φιλάθλων στα γήπεδα! Αυτό που υπογραμμίζουν οι κιτρινόμαυροι είναι πως υπάρχει μεθόδευση μέσω του αιτήματος της αστυνομίας σε συνδυασμό με την μεγάλη πιθανότητα να κλείσουν τα γήπεδα, έτσι ώστε το ντέρμπι να πάει για Τετάρτη και χωρίς κόσμο.

Μάλιστα η ΑΕΚ ειδοποίηση και την Cosmote TV πως δεν έχει θέμα να ξεκινούσε το ντέρμπι και στις τρεις το μεσημέρι. Επίσης έκανε αντίστοιχο αίτημα στην Λίγκα. Κι όπως σημειώνουν από την ΑΕΚ, δεν υπήρξε απάντηση από πλευράς Παναθηναϊκού στη Λίγκα, για το συγκεκριμένο αίτημα.