AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ και ENERES προχωρούν μαζί στα 100 χρόνια της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ BETSSON BC και η εταιρεία ENERES CPM προχωρούν μαζί στα 100χρονα από την ίδρυση της Α.Ε.Κ.

Η ΑΕΚ BETSSON BC, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την έναρξη ακόμη μίας σημαντικής χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία ENERES CPM.

Η «Βασίλισσα» και η εταιρεία ENERES CPM θέτουν ως στόχο την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης σε μια απανθρακοποιημένη οικονομία.

Η εταιρεία ENERES CPM αποτελεί έναν από τους πρωτοπόρους στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας και των φωτοβολταϊκών με παρουσία σε 3 χώρες, εστιάζοντας σε καινοτόμες λύσεις για την προώθηση της βιωσιμότητας και της αειφορίας. Μέσω της χορηγικής συνεργασίας με την AEK ΒΕΤSSON BC, η εταιρεία ENERES CPM επιδιώκει να ενισχύσει τις προσπάθειες για τη μείωση του οικολογικού αποτυπώματος και να προωθήσει ένα βιώσιμο τρόπο ζωής.

Ποια είναι η εταιρεία ENERES CPM

Η ENERES CPM, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καινοτομίας στον τομέα της Ενέργειας. Διαθέτει γραφεία σε 3 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο και Ουζμπεκιστάν) ενώ έχει υλοποιήσει έργα σε περισσότερες από 20 χώρες.

Πρόκειται για πρωτοπόρα εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών στον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της ηλεκτροκίνησης ενώ παράλληλα έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία εταιρεία εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες και οροφές στην Ελλάδα, υλοποιώντας πάνω από 400 έργα τα τελευταία έτη.

Με εφόδια την εμπειρία, την εξειδίκευση και τη γνώση των 30 και πλέον στελεχών της, καθώς και με την αξιοποίηση εργαλείων και μεθόδων υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας, η εταιρεία επιθυμεί να αποτελέσει αρωγό σε κάθε βήμα της επιχειρηματικής προσπάθειας, παρέχοντας ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις. Ο μικρός μέσος όρος ηλικίας, το υψηλό γνωσιακό επίπεδο και η συνεχής επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού σε συνδυασμό με το άριστο συνεργατικό κλίμα, καθιστούν την εταιρεία δημιουργική και πρωτοπόρα, ευέλικτη και προσαρμόσιμη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς.

Δήλωση CEO της ENERES CPM, κ. Θωμά Φιλίππου:

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για τη χορηγική μας συνεργασία με την ΑΕΚ BETSSON BC και νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που το πραγματοποιούμε αυτό στην επέτειο των 100 ετών από την ίδρυση της ομάδας. Η ENERES CPM δεσμεύεται να στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας και να συμβάλλει στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της αειφορίας με σκοπό ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.»

Δήλωση μεγαλομετόχου AEK BETSSON BC, κ. Μάκη Αγγελόπουλου:

«Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για την εναρκτήρια συνεργασία μας με την εταιρεία ENERES CPM. Πρόκειται για ακόμη μία σημαντική συμφωνία στο πλαίσιο πολλαπλών συνεργασιών ανάπτυξης για την ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC.

Δεσμευόμαστε να στηρίξουμε την προσπάθεια για την προώθηση της βιωσιμότητας και της οικολογικής ευαισθητοποίησης. Μ’ αυτή τη συνεργασία, επιδιώκουμε να δώσουμε ένα παράδειγμα ως ομάδα και να εμπνεύσουμε τους φίλους μας ν’ ακολουθήσουν το παράδειγμά μας για ένα πιο βιώσιμο μέλλον».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *