AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με την… αύρα των γενεθλίων για νίκη απέναντι στον Άρη

Η ΑΕΚ έκλεισε χθες τα 100 χρόνια ζωής και προχωρά στον νέο αιώνα για μεγαλύτερες επιτυχίες. Ωστόσο σήμερα (20:30, Cosmote Sport 1) υπάρχει προγραμματισμένο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση των τριών βαθμών και την επιστροφή στις νίκες αλλά και στην κορυφή.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λιβάι Γκαρσία και Στάνκοβιτς, όπως και στον τιμωρημένο, Σιμάνσκι. Όπως όλα δείχνουν οι Πόνσε και Γιόνσον θα πάρουν φανέλα βασικού για να καλύψουν τα κενά του επιθετικού από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και του Πολωνού χαφ.

Παράλληλα, πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει η επιστροφή του Κάλενς στο αρχικό σχήμα αντί του Μουκουντί, όπως και του Πήλιου, μιας και ο Χατζισαφί αγωνίστηκε βασικός στα τρία τελευταία ματς. Όλα αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία στιγμή μιας και ο κόουτς του Δικεφάλου όπως συνηθίζει δεν ανακοινώνει αποστολή.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Μπορεί ο Ματίας Αλμέιδα να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του, αφήνοντας θολό το τοπίο για την αρχική 11άδα αλλά υπάρχουν σκέψεις. Μία από αυτές είναι να δούμε την ΑΕΚ να αγωνίζεται με τους εξής: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Ελίασον, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Πόνσε.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Μανούχος
Βοηθοί: Μεϊντάνας, Φωτόπουλος
4ος: Βεργέτης
VAR: Μπλανκ, Κόλλιας