AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Σαρώσαμε στα Futsal Awards

Την Παρασκευή (02/02), στη Θεατρική Σκηνή «Κάρολος Κουν» στον Άλιμο, πραγματοποιήθηκαν τα FUTSAL AWARDS, των οποίων οι απονομές έγιναν στο πλαίσιο της κοπής της πίτας της ΕΠΣ Σάλας.

Φέτος η ΕΠΣΣ απένειμε βραβεία και για το πρωτάθλημα γυναικών, το Women’s Futsal Championship, μαζί με τους διακριθέντες στη Stoiximan Futsal Super League, θέλοντας να επιβραβεύσει την προσπάθεια αθλητών και αθλητριών καθ’ όλη τη διάρκεια της περυσινής αγωνιστικής σεζόν.

Η ΑΕΚ «σάρωσε» στα βραβεία, με τον Victor Seiji Martins Soouza, που αγωνίστηκε πέρυσι στην ΑΕΚ, να βρίσκεται στην κορυφαία 5άδα του περσινού Πρωταθλήματος στους Άνδρες.

Όσον αφορά τις Γυναίκες, MVP του πρωταθλήματος αναδείχθηκε η αρχηγός της «Ένωσης», Χριστίνα Κόλλια, ενώ καλύτερος προπονητής, ο κόουτς της ΑΕΚ, Χρήστος Χριστόπουλος. Στην καλύτερη 5άδα βρέθηκε η Χριστίνα Κόλλια, μαζί με την τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Αλεξάνδρα Κοτσιμπέλι.

Επίσης, έγιναν οι βραβεύσεις και για τις κατηγορίες Κ18, Κ16 και Κ15. Οι απονομές αφορούσαν τις πρωταθλήτριες ομάδες, τους καλύτερους προπονητές ανά κατηγορία και τις καλύτερες πεντάδες. Ο Παναγιώτης Βλασταράς της «Ένωσης» αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας Κ18 όντας στην καλύτερη 5άδα, ενώ στην καλύτερη 5άδα Κ15 ο Γρηγόρης Φλώκης. Επίσης, στην Εθνική Ελλάδος Κ16 που τιμήθηκε, βρίσκονται οι εξής αθλητές της ΑΕΚ, Άγγελος Σιούρας και Κωνσταντίνος Ανδρέου.

Ο Χρήστος Χριστόπουλος κατά τη διάρκεια της βράβευσής του, δήλωσε: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά, καλή σταδιοδρομία στους αθλητές μας και υγεία πάνω απ’ όλα. Θα ήταν παράλειψή μου να μην αφιερώσω αυτή την προσωπική διάκριση στις αθλήτριες της ΑΕΚ, οι οποίες κάνανε εξαιρετική δουλειά την περσινή χρονιά. Να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΑΕΚ, κ. Αλεξίου, και κλείνοντας να ευχαριστήσω τον κ. Αυλωνίτη, ο οποίος με πίστεψε πριν 3 χρόνια και με έβαλε στο ποδόσφαιρο σάλας. Ευχαριστώ πολύ».

Αναλυτικά:

FUTSAL AWARDS 2022-2023 – STOIXIMAN FUTSAL SUPER LEAGUE

MVP-ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ: VINICIUS SOUZA MARTINS (ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ)

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ–ΒΡΑΒΕΙΟ «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ»: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΣΤΡΙΟΣ (ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ)

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ–ΒΡΑΒΕΙΟ «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΛΕΚΚΑΚΟΣ»: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΘΗΝΑ ’90)

ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ (ΕΡΜΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ)

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ (ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ)

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΑΣ

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ–ΒΡΑΒΕΙΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ»:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ (ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ)

VINICIUS SOUZA MARTINS (ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ)

VICTOR SEIJI MARTINS SOUZA (ΑΕΚ)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΑΡΛΑΣ (ΑΘΗΝΑ ’90)

ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΣΙΝΑΣ (ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ)

FUTSAL AWARDS 2022-2023 – WOMEN’S FUTSAL CHAMPIONSHIP

MVP-ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡH ΠΑΙΚΤΡΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΛΙΑ (ΑΕΚ)

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΕΚ)

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ–ΒΡΑΒΕΙΑ «ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ»:

ALEKSANDRA KOCIBELLI (ΑΕΚ)

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΛΛΙΑ (ΑΕΚ)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΕΝΙΑΜΙΝ (ΑΘΗΝΑ ’90 ΣΑΛΑΣ)

ΞΑΝΘΗ ΜΙΣΙΡΛΗ (ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ)

ΙΩΑΝΝΑ ΜΕΛΙΣΣΟΥ (ΔΟΞΑ 2016)