AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Θέλει να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών

Μετά το σπουδαίο «διπλό» επί του Δούκα, η ΑΕΚ δίνει δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας παιχνίδι σήμερα (04/02, 16:00) κόντρα στον Πήγασο Αγίας Παρασκευής στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Futsal Super League.

Οι Υπερκυπελλούχοι Ελλάδας θέλουν μόνο το τρίποντο κόντρα στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής ώστε να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ουσία στη μεγάλη νίκη στο Δαΐς, διατηρώντας έτσι το πλεονέκτημά τους για την κατάληψη της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Μάλιστα, η ΑΕΚ στη συνέχεια έχει το κρίσιμο ντέρμπι Κυπέλλου με την Αθήνα ’90 (07/02), ενώ ακολουθεί το ρεπό της στη Futsal Super League πριν μπει στην τελική ευθεία των 6 τελευταίων αγωνιστικών της κανονικής διάρκειας.

Ο Άγγελος Εμμανουηλίδης έχει στη διάθεσή του κανονικά τον Γούση που επέστρεψε από τραυματισμό, ενώ απόντας θα είναι ο Ταρνανίδης που είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Έτσι η αποστολή του «Δικεφάλου» αποτελείται από τους: Θεοφίλου, Φίτο, Μάνο, Αρώνη, Tροβάτο, Γούση, Αδαμόπουλο, Ντάτη, Πάνου, Τριαντάφυλλο, Πάις A., Βλασταρά, Ουέσλεϊ.

Ο Ουέσλεϊ Εστεβάο δήλωσε στο aek.gr: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Δούκα, αλλά αυτό είναι ήδη παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι, για το οποίο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να κατακτήσουμε άλλη μία νίκη».