AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Παλαίμαχοι ΑΕΚ: Στήριξη και όλοι δίπλα στη Βασίλισσα

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ (Σ.Π.Α.Κ.Α.) εκφράζει την απόλυτη στήριξή του στο Τμήμα Μπάσκετ της Ομάδας μας και καλεί όλους τους συνοπαδούς μας να σταθούν δίπλα στη «Βασίλισσα» αυτές τις ώρες.

Μία χρονιά που δεν εξελίσσεται όπως θα θέλαμε, δεν ακυρώνει τα όμορφα, που όλοι μαζί ζήσαμε μόλις πριν από λίγο καιρό. Είμαστε ευγνώμονες προς τον κύριο Μάκη Αγγελόπουλο και τη Διοίκησή του για όλα όσα έπραξαν όλα αυτά τα χρόνια για την ανάδειξη της Ιστορίας μας, με δράσεις, ταινίες, εκδηλώσεις κλπ., αλλά καιγια τη συμβολή τους στο αιώνιο αίτημα ετών για την παραχώρηση έδρας/στέγης στους παλαιμάχους αθλητές.

Τα μέλη του Σ.Π.Α.Κ. ΑΕΚ νιώθουν υπερηφάνεια για την αναγέννηση της Ομάδας μας και οφείλεται αυτό στον κύριο Αγγελόπουλο, τον άνθρωπο που οδήγησε την Ομάδα μας στην κατάκτηση της κορυφής του κόσμου (Διηπειρωτικό Κύπελλο 2019), στην κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης (BCL 2018) και στην κατάκτηση δύο Κυπέλλων Ελλάδος (2018, 2020).

Δεν ξεχνάμε!

Το καθήκον μάς καλεί να σταθούμε δίπλα στην Ομάδα μας, με τη ψυχή και τη φωνή μας, με αρχή τον αγώνα της Δευτέρας με Παναθηναϊκό στα Άνω Λιόσια.

Τώρα μας χρειάζεται η Ομάδα μας περισσότερο από ποτέ. Στα δύσκολα…

«Και να θυμάσαι πάντα αυτό…

εφτά φορές να πέφτεις και να σηκώνεσαι οκτώ!»

ΥΓ: Ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ στην καθοριστικής σημασίας αναμέτρηση Πρωταθλήματος, στις 11/02, με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.