AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Ο απολογισμός του Καντζούρη: Φάγαμε ανελέητο κυνηγητό

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ ολοκληρώθηκαν μετά τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ. Ο Ηλίας Καντζούρης έκανε έναν μίνι απολογισμό της χρονιάς, υπογραμμίζοντας το ανελέητο κυνηγητό που δέχθηκε η ομάδα του στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ:

«Να πούμε συγχαρητήρια στο Περιστέρι και στον κόουτς Σπανούλη. Εμείς ήμασταν ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος και αυτό ήταν σημαντικό. Η μεγάλη εικόνα λέει πως κάναμε πολλά βήματα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Είχαμε μια εκπληκτική πορεία στην Ευρώπη παίζοντας και κερδίζοντας ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ. Κάναμε υπερβάσεις.

Στο πρωτάθλημα δεν κάναμε το βήμα παραπάνω αλλά νιώθω πως η ΑΕΚ έφαγε ένα ανελέητο κυνηγητό σε όλο το δεύτερο γύρο. Τα κριτήρια δεν ήταν τα ίδια. Αυτοί που κόπτονται για το καλό του ελληνικού μπάσκετ, θα πρέπει να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη και δύο πράγματα πρέπει να υπάρχουν για να βρει το άθλημα την αίγλη του, η δικαιοσύνη και ο σεβασμός.

Περάσαμε δύσκολες στιγμές αλλά μείναμε όρθιοι. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν συνέχεια δίπλα μας».