AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στάνκοβιτς: Μπορούμε να πάρουμε ξανά το νταμπλ

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μίλησε στην αυστριακή Kronen Zeitung για την πορεία του στην ΑΕΚ, τις βλέψεις του με την ομάδα, αλλά και την… απουσία του από τις κλήσεις της εθνικής Αυστρίας παρά τις καλές του εμφανίσεις. Ξεκαθάρισε πως στόχος ξανά είναι η κατάκτηση του νταμπλ.

«Τα πράγματα πάνε καλά για μένα. Όλα μηδένισαν το καλοκαίρι», ανέφερε με αφορμή την καθιέρωσή του ως βασικού. Παράλληλα, σχολίασε και το λάθος που έκανε στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ: «Ήταν ατυχές, αχρείαστο, αλλά δεν παραπονιέμαι γι’ αυτό».

Για τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών ως τις 12 Φεβρουαρίου είπε: «Είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Αλλά επηρεάζει όλες τις ομάδες. Το πρωτάθλημα είναι σφιχτό, μόνο ντέρμπι μας περιμένουν στα playoffs, θέλουμε και μπορούμε να επαναλάβουμε το νταμπλ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη μη κλήση του την εθνική Αυστρίας: «Θα πρέπει να σκεφτείς έξω από το κουτί για να αντιληφθείς τι πρωτάθλημα κάνω εδώ, τι είδους πίεση υπάρχει. Αυτό το θέμα είναι ευαίσθητο για μένα», ενώ για την επικοινωνία του με τον προπονητή τερματοφυλάκων της εθνικής Μίκαελ Γκσμπούρνινγκ είπε: «Ήταν για να γνωριστούμε. Η νούμερο ένα επιλογή για τερματοφύλακα υπάρχει, οι άλλες θέσεις είναι ανοιχτές. Βρίσκομαι υπό παρακολούθηση. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχει μια θέση για μένα στην αποστολή. Υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι το Euro. Πρέπει να ακολουθήσουν περισσότερες δράσεις».