AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Η αστυνομία βάζει… φρένο στον κόσμο της ΑΕΚ για την Πάτρα

Η αστυνομία δεν θέλει να δει κόσμο της ΑΕΚ στην Πάτρα στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Κάνει τα πάντα για να μην ταξιδέψουν φίλοι του Δικεφάλου στην κιτρινόμαυρη πόλη. Φαίνεται τους χάλασε το πάρτι που έστησαν οι Ενωσίτες στο ματς με τον Προμηθέα επίσης στην Πάτρα πριν από λίγο καιρό.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ με ανακοίνωσή της κάλεσε τους φίλους της ομάδας να μην ταξιδέψουν στην πόλη της Αχαΐας, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν κυρώσεις, με την απαγόρευση να αφορά τόσο ομαδική, όσο και ατομική μετακίνηση προς την Πάτρα.

Το αν θα υπάρχουν οπαδοί της ΑΕΚ στο γήπεδο ή όχι θα το δούμε λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ Betsson:

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

σας ενημερώνουμε, ότι η ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC αιτήθηκε το άνοιγμα εκδοτηρίου για χορήγηση εισιτηρίων στους οπαδούς της Ομάδας μας, για την αυριανή αναμέτρηση με Απόλλωνα CARNA στην Πάτρα, ωστόσο, κατόπιν εισήγησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαϊας και υπουργικής απόφασης απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση και διάθεση εισιτηρίων.

Η απόφαση αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:

«Υφίσταται ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης καθώς και διάθεσης εισιτηρίων των φιλάθλων της Κ.Α.Ε. ΑΕΚ και ως εκ τούτου από τις Αστυνομικές Δυνάμεις δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση και η είσοδος σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας στην Αθλητική Eγκατάσταση».