ΟΠΑΔΟΙ

Οι Πειρατικές Αιχμές πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

✓ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ… Το βραδάκι της Κυριακής, έχουμε το ντέρμπι με τον άλλο “απαταιώνιο”, το πράσινο πλοκάμι του ελεεινού ποδοσφαιρικού κατεστημένου που ουδόλως διαφέρει από το κόκκινο. “Ούνα φάτσα ούνα ράτσα” που λένε. Η Α.Ε.Κ οφείλει να τιμωρεί και να βάζει τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του ή μάλλον καλύτερα στον κάλαθο των αχρήστων!

✓ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ! Πάμε και πάλι, με το ίδιο πάθος, τον ίδιο τσαμπουκά, την ίδια ψυχή, την ίδια αποφασιστικότητα, την ίδια πυγμή, την ίδια πίστη για τη Νίκη, όπως με το γάβρο που τον διαλύσαμε μέσα στο λυόμενό του! Αυτή τη φορά η μεγάλη μάχη θα δοθεί στη (δυστυχώς άδεια) Νέα Φιλαδέλφεια. Εμπρός της Α.Ε.Κ παλικάρια…!

✓ ΠΟΣΟ ΚΡΙΜΑ είναι να μην μπορούμε να δούμε (και να στηρίξουμε) την ΑΕΚΑΡΑ μας στο Ναό, εξαιτίας μιάς ανεκδιήγητης κρατικής απόφασης που έριξε στην πυρά τα ξερά μαζί με τα χλωρά, τους ενόχους μαζί με τους αθώους. Τα μέτρα κατά δικαίων και αδίκων συνιστούν την επιτομή της κακόφημης “συλλογικής ευθύνης”! Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα κι ο κόσμος της Α.Ε.Κ δεν ξεχνά…

✓ΤΟ… ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ! Ο θρίαμβος της Α.Ε.Κ μέσα στο Καραϊσκάκη ήταν τεράστιας σημασίας για πολλούς λόγους που τους έχουμε απαριθμήσει επανειλημμένα. Αυτή τη φορά όμως θα τονίσουμε έναν ακόμη. Λέγεται… “ειδοποιητήριο”! Το οποίο αποστέλλεται από την Α.Ε.Κ όλο και πιο συχνά τελευταία στον κατάλληλο αποδέκτη. Και θα ακολουθήσουν και άλλα πολλά στη συνέχεια. Όσο κι αν οι εχθροί μας παραληρούν το γεγονός είναι πως η Α.Ε.Κ επέστρεψε και εξοφλεί τους “παλιούς λογαριασμούς”.

✓ Η Α.Ε.Κ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΤΑΒΛΙ : 2 γκολάρες, δοκάρι, μη δοθέν πέναλντι υπέρ της, συν 4 κλασικές ευκαιρίες! 7άρα έπρεπε να φάνε οι γαβροι κι ας τους έδιναν μετά και ένα… “μπενάλντυ” που ‘λεγε κι ο Αλέφαντος. Η Α.Ε.Κ έχει πολύ ανώτερη ομάδα και αυτό φάνηκε εμπράκτως. Τα υπόλοιπα είναι απλά για να σκούζουν. Περαστικά.

✓ ΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ, ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ…  Ήτανε, που λέτε, ένας πορτοφολάς που είχε ξαφρίσει τους πάντες. Δεν είχε αφήσει άνθρωπο για άνθρωπο… άκλεφτο! Μια μέρα λοιπόν που μπήκε στο λεωφορείο για τα συνηθισμένα, αντιλήφθηκε ότι και το δικό του το πορτοφόλι είχε κάνει φτερά από την αμαρτωλή παραφουσκωμένη τσέπη του. Ε, τι ήταν να συμβεί, ξεσήκωσε το σύμπαν από τις διαμαρτυρίες για τους απατεώνες που κλέβουν τον τίμιο κοσμάκη. Μέχρι… την αστυνομία κάλεσε!!! Υστερόγραφο: οποιαδήποτε ομοιότητα με αθλητική ομάδα είναι συμπτωματική!

✓ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Τι πιο όμορφο από το να βιώνεις την καθημερινότητα της ΑΕΚ. Να αδημονείς και να προσμένεις για να τη δεις, να νοσταλγείς το χθες, να ζεις το σήμερα και να ονειρεύεσαι το αύριο… Περιδιαβαίνοντας στΑ Φιλαδέλφεια, την πιο όμορφη γειτονιά του κόσμου, νιώθεις να σε κυριεύει η μοναδική της αύρα, εκεί που οι τριανταφυλλιές μοσχοβολάνε, εκεί που το άρωμα της προσφυγιάς αγκαλιάζει την ιστορία που ανασαίνει ξανά ελεύθερη στη δική της γη! Και ύστερα “να σε πιάνει αμέσως τρέλα, το μεθύσι της χαράς” όταν… “τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα”! Στο δικό μας νου θα τρέχει ακατάπαυστα ο καταρράκτης της μνήμης, το μεγαλείο ξεχωριστών στιγμών. Κι αν ο χρόνος περνάει αδυσώπητος, τίποτε δεν μπορεί να μας αλλάξει, παρά μονάχα να μας δυναμώσει, ΑΕΚάρα αγάπη μου γλυκιά!!!

✓ Θ(Ε)ΩΜΑΣ ΜΑΥΡΟΣ! Ο θαυμασμός και η λατρεία του κόσμου της Α.Ε.Κ απέναντι στο μεγάλο ίνδαλμα της σύγχρονης ιστορίας μας δεν έχει όρια, δεν έχει τέλος! Και το αξίζει ο αγαπημένος μας Θωμάς. Το αξίζει και με το παραπάνω για την αγάπη του στην Ομάδα, για το ήθος και το σεβασμό του στην Α.Ε.Κ και στο Λαό της, μα και για την απαράμιλλη σεμνότητά του. Πόσο διαφέρει ο Θ(ε)ωμάς μας από κάτι άλλους, πόσο!!!

✓ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΗΣ:  Το γεγονός που πραγματικά έχει εξοργίσει την οικογένεια του Μιχάλη και ευρύτερα της Α.Ε.Κ είναι η αποφυλάκιση των νεοναζί Κροατών και σία που έκαναν την “καταδρομική” στη Νέα Φιλαδέλφεια που είχε ως συνέπεια το θάνατο του αδερφού μας Μιχάλη Κατσούρη. Τελικά με ένα… κολοχιλιάρικο εγγύηση (!) την… έκαναν όλοι. Και το αδικοχυμένο αίμα του Μιχάλη βοά για δικαίωση, που όμως δεν έρχεται. Δεν θα πάψουμε να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την τιμωρία των εγκληματιών όποιοι κι αν είναι και όσο υψηλούς προστάτες κι αν έχουν! Να μην υπάρξει συγκάλυψη. Α.Ε.Κ κινήσου ΑΜΕΣΑ!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ : Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε από την Αρχή ως το Τέλος για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές! Αποδείχθηκε ότι ο χρόνος, ως “αληθείας πατήρ”, δικαιώνει εκείνους που κρατάνε αλύγιστοι στις επάλξεις των Αρχών τους με συνέπεια και ψυχή βαθιά!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

*QUEVA DE LOS PIRATAS*

* Μελισσανίδη θα ακούνε και θα βλέπουν στον ξύπνιο, στον ύπνο και… στους εφιάλτες τους! Η Α.Ε.Κ της μάχης και της σύγκρουσης είναι εδώ, (και με την ηγεσία της) υπερασπίζοντας το δίκιο, τον ιδρώτα και την αξιοπρέπεια της Ομάδας της Προσφυγιάς. Το αλήστου μνήμης “this is aekaki” απέθανε προ πολλού! Ζήτω η Α.Ε.Κ.

* Βαδίζοντας προς τον 31ο χρόνο ως “Πειρατές του Ονείρου” βαστάμε μάχιμοι στα μετερίζια του διαχρονικού μας αγώνα για την ΙΔΕΑ Α Ε.Κ !!!

* Νικήστε την Κυριακή ΚΑΙ για τον Μιχάλη!

* Όσον αφορά το Κύπελλο δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Αλώστε το Χαριλάου την προσεχή Τετάρτη και φέρτε μας την Πρόκριση.

* Τσούμπερ : ψυχρός εκτελεστής και τιμωρός ο Ελβετός της ΑΕΚΑΡΑΣ.

* Εν τω μεταξύ αυτό που “καταγγέλουν” οι πειραιώτες με τόσο στόμφο, δηλαδή την περιβόητη Παράγκα (!), αυτοί οι ίδιοι, οι γάβροι, την είχανε στήσει τότε. Πάρτι του παραλόγου! Γελάει το σύμπαν  μαζί τους καθώς τελικά αυτογελοιοποιούνται από μόνοι τους.

* Δεν υπάρχει πιο δίκαιο πράγμα στον κόσμο από τους σκλάβους που συντρίβουν τα δεσμά τους! Αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους για κοινωνική δικαιοσύνη σε κάθε γωνιά του πολύπαθου πλανήτη μας.

* No politica, no μυαλό.

* Το έβδομο σχόλιο (στην πρώτη ενότητα) είναι του αδερφού μας Αλέκου από τη Λαμπρινή. Σε ευχαριστούμε ρε μάγκα.

* Αδέρφια Πειρατές, στείλτε μας σχόλια για τις “Πειρατικές Αιχμές”. Θα βρουν, αργά ή γρήγορα, τη θέση τους εδώ σε αυτή τη σελίδα που επί τόσα χρόνια εκπροσωπεί τη συλλογική φωνή του Club μας!

* Ρε άντε τράβα στον Πειραιά. Μπας και φτιάξετε και γήπεδο στην Ψυτάλλεια.

* Δ. Μελισσανίδη, πάρε ένα κανάλι (επιτέλους) για να έχει και η Α.Ε.Κ φωνή μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό της εξωφρενικής εχθρικής προπαγάνδας.

* Η αιωνιότητα καλωσόρισε το Νεστορίδη και τον Μίμη και η Προσφυγομάνα Φιλαδέλφεια θα τιμήσει αιώνια στο Ναό μας τους δύο εμβληματικούς τιτάνες της Ιστορίας μας. Εν αναμονή…

* Με 9 θα έπρεπε να παίζουν εξ αρχής, αντί να διαμαρτύρονται οι γαβρο-ξυλοκόποι που έπεφταν επάνω στους παίχτες της Α.Ε.Κ με τις σχάρες σαν… ερπυστριοφόρα!

* Κάτω η αδικία: προέδροι, αντιπροέδροι γραμματείς, δήμαρχοι και κλητήρες, πως δεν βγήκε κι ο άγιος  μητροπολίτης να κάνει κι αυτός δηλώσεις κατά της Α.Ε.Κ! Όλοι στον αγώνα. Εμπρός της γης οι κολασμένοι, εμπρός αδικημένοι και κατατρεγμένοι λιμανίσοι.

* Μελίνα γερά, σε αγαπάμε και σε περιμένουμε στην όμορφη παρέα μας.

* Απίστευτη ηδονή να ακούς τους γάβρους να στηρίζουν τους βάζελους και τούμπαλιν. Μπροστά στο κοινό νοσηρό μένος τους για την Α.Ε.Κ δεν διστάζουν να χαριεντίζονται αναμεταξύ τους και κατ’ επέκταση να εξευτελίζονται. Καλύτερα όμως, για να βλέπει κι ο κόσμος ποιοι είναι. Όλοι τους και μόνοι μας. Μια χαρά!

* “Τα στερνά τιμούν τα πρώτα”. Αυτή η σοφή παροιμία ταιριάζει γάντι σε κάτι ξεπεσμένα κάλπικα είδωλα που γίνονται ορντινάτσες του εχθρού περιφέροντας από δω κι από κει την… κατάντια τους.

* Επειδή η μνήμη τους είναι αδύνατη, να τους την ενισχύσουμε εμείς: Ποντίκηδες, Δημητρόπουλοι, περουκάκηδες και πολλά-πολλά άλλα “χειρουργικά εργαλεία του συστήματος”. Να ‘χαμε να λέγαμε! Μην καταχραστούμε όμως και το χώρο, γιατί τόμους θα μπορούσαμε να γράψουμε για τα εγκλήματά τους σε βάθος χρόνων!

* pirates- aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία.

* Μιχάλη ζεις για πάντα Αεκτζής!

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”