ΟΠΑΔΟΙ

Αντιχούλιγκαν: Η αγαπημένη μου ΑΕΚ έκλεισε τα 100 χρόνια ζωής της!

Η αγαπημένη μου ΑΕΚ έκλεισε τα 100 χρόνια ζωής της! Από το 1971 μέχρι και σήμερα, μοιράστηκα τη ζωή μου μαζί της! 53 χρόνια δίπλα της, αναπνέοντας τον αέρα της, ταυτίστηκα με τα χνώτα της. Σε λίγες λέξεις, τι μπορεί κανείς να απαριθμήσει; Πόσα μπορεί να περάσουν από το μυαλό και την ψυχή του καθενός που την έζησε όπως εγώ;

Ατελείωτα όλα αυτά που θα μπορούσε να τα πεις και «γλυκό λάθος» και «πικρό παραμύθι». Ένα μαγικό όνειρο ήταν όμως για μένα που κοιτώντας πίσω, σίγουρα δεν θα το ξαναζήσω! Τώρα για κάποιον που θέλει να ζήσει το δικό του όνειρο κοντά στην ΑΕΚ, καλό θα είναι να χαλυβδώσει την υπομονή του, να κάνει πέτρα την καρδιά του και να ζήσει αγκαλιά με τις πίκρες, τις χαρές και κυρίως τις δύσκολες στιγμές της ΕΝΩΣΗΣ!

Απαραίτητη συμβουλή – ένεση – παραίνεση στους νεότερους: Ψάξτε τη μοναδικότητα και διαφορετικότητα της ΑΕΚ, κυρίως στο παρελθόν της, σε ότι δεν ζήσατε, σε ότι δεν προλάβατε. ΑΕΚ προχώρα στην καινούργια χαραυγή των επόμενων χρόνων, στο μπόι των ονείρων των αμέτρητων ανθρώπων που σε αγάπησαν και που θα σε γνωρίσουν από ‘δω και πέρα!

Δ. ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ