AEK BCΜΠΑΣΚΕΤ

Με κόσμο η ΑΕΚ στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα

H AEK ΒΕΤSSON BC ενημερώνει τους οπαδούς της Ομάδας μας, εν όψει της αναμέτρησης με Προμηθέα στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας, η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη 23/01, 19:30, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του BCL, ότι:

Η ΑΕΚ ΒΕΤSSON BC δεν έχει δικαίωμα αγοράς και διάθεσης εισιτηρίων για τους εκτός έδρας αγώνες της στην Ευρώπη, βάσει της απόφασης του CAS. Θα υπάρχει, ωστόσο, εκδοτήριο έξω από το Γήπεδο.

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

Η απόφαση τιμωρίας της Ομάδας μας εξαιτίας των επεισοδίων στην αναμέτρηση με Χάποελ Ιερουσαλήμ, παραμένει εν ισχύ. Οποιαδήποτε παρεκτροπή μπορεί να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη ποινή κατά της Oμάδας μας και της έδρας μας.

Είμαστε πεπεισμένοι, ότι όλοι όσοι θελήσουν να δώσουν το «παρών» θα πράξουν αυτονόητα ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου να διασφαλίσουν την ομαλότητα και θα στηρίξουν τη «Βασίλισσα» με τη φωνή και την ψυχή τους, δίχως καπνογόνα, κροτίδες και λέιζερ.

-Η απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαίας αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα κάτωθι:

«Οι φίλαθλοι θα επιτραπεί να εισέλθουν στον ευρύτερο χώρο της αθλητικής εγκατάστασης, μόνο εφόσον φέρουν εισιτήριο (που εκδόθηκε ηλεκτρονικά), πιστοποιητικό έγγραφο της ταυτότητάς τους (Α.Δ.Τ. – βιβλιάριο υγείας – δίπλωμα οδήγησης ή και διαβατήριο εν ισχύ).

Σε φίλαθλο του οποίου τα στοιχεία δεν συνάδουν με τα καταγεγραμμένα στο εισιτήριο στοιχεία, ή σε φίλαθλο που δεν φέρει αποδεικτικά της ταυτότητας του στοιχεία για αντιπαραβολή, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο Γυμναστήριο για την παρακολούθηση του αγώνα. Προκειμένου να καταστεί δυνατή η αντιπαραβολή των στοιχείων ενός εκάστου φιλάθλου, αυτοί θα πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν κατά την προσέλευσή τους στο Γυμναστήριο, εκτός του εισιτηρίου και το δελτίο ταυτότητας τους ή διαβατήριο εν ισχύ.

Σε φίλαθλο που δεν κατέχει εισιτήριο, δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο κλειστό γυμναστήριο για την παρακολούθηση του αγώνα, πλην των προβλεπόμενων με διαπιστεύσεις και προσκλήσεις.

Η προσέγγιση των φιλάθλων θα γίνει ελεγχόμενα στην περίφραξη περιμετρικά της εγκατάστασης.

Θα λειτουργήσουν τρεις (3) τουλάχιστον ζώνες ελέγχου των φιλάθλων.

Επίσης,

Η είσοδος πανό στο γυμναστήριο θα επιτραπεί υπό τους πιο κάτω περιορισμούς.

α) Να μην περιλαμβάνουν υβριστικό-ρατσιστικό περιεχόμενο

β) Να μην είναι τοποθετημένα σε κοντάρια

γ) Το περιεχόμενό τους να είναι καθαρά αθλητικό.

δ)Τυχόν πανό που αναρτηθούν με αντιαθλητικό – ρατσιστικό – υβριστικό περιεχόμενο, θα απομακρύνονται από προσωπικό του σταδίου , κατόπιν εντολής και σύμφωνα με οδηγίες του Επικεφαλής των μέτρων, με τη συνδρομή Αστυνομικής δύναμης.

-Οι θύρες του γυμναστηρίου θα ανοίξουν για την είσοδο των φιλάθλων μία ώρα και τριάντα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

-Αυξημένα Αστυνομικά μέτρα θα εκδηλωθούν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα».