AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Όλα όσα είπαν οι πρωταγωνιστές του ΑΕΚ – Γκόρνικ Ζάμπρζε

Μετά το τέλος της ευρωπαϊκής αναμέτρησης της ΑΕΚ με τη Γκόρνικ Ζάμπρζε, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου.

Από πλευράς ΑΕΚ μίλησαν ο προπονητής, Ντράγκαν Τζούκιτς και ο παίκτης, Βαγγέλης Αραμπατζής. Από τη Γκόρνικ μίλησε ο προπονητής, Τόμας Στρζαμπάλα και ο παίκτης, Νταμιάν Πριτιούλα.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Ντράγκαν Τζούκιτς: «Συγχαρητήρια στη Γκόρνικ για τη νίκη. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς και μας μάτσαρε καλύτερα και στα δυο παιχνίδια. Ήταν καλύτεροι και εμείς κυνηγήσαμε στο σκορ σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου γιατί έπαιξε καλά, αλλά δεν είχε την δύναμη στο τέλος να κάνει το κάτι παραπάνω να πάρει την νίκη».

Βαγγέλης Αραμπατζής: «Ξεκίνησαν καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο κι εμείς ήμασταν πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο τους αιφνιδιάσαμε περνώντας μπροστά στο σκορ, όμως η Γκόρνικ βρήκε την αυτοσυγκέντρωση και τη δύναμη στο τέλος να πάρει τη νίκη και την πρόκριση».

Τόμας Στρζαμπάλα: «Για αρχή να ευχαριστήσουμε την ΑΕΚ για την φιλοξενία. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έπαιξε καλά και στην άμυνα και στην επίθεση και μας πλησίασε στο σκορ. Ήταν ένα καλό ματς και υπήρχε μεγάλη δίψα και από τις δυο ομάδες και απολαύσαμε το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη και για την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Νταμιάν Πριτιούλα: «Ευχαριστούμε την ΑΕΚ για το ματς και τη φιλοξενία. Υπήρχε καλή άμυνα και επίθεση, μπήκαμε πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και αυτό ήταν το κλειδί για την νίκη. Ήμαστε πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση, καθώς θεωρούμασταν αουτσάιντερ».