AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Εκκίνηση με ντέρμπι

Να συνεχίσει νικηφόρα επιθυμεί η γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

Η «Ένωση» θέλει να πάρει το τρίποντο απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, όπως αντίστοιχα είχε κάνει και στην Τρίπολη, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Σουρμένων (είσοδος 10€) και άπαντες στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου» αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ομάδας.

Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στο γήπεδο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μέσα από το ACTION24.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ντιμίτροβα, Κοτσιμπέλι, Πινέδα, Γρηγοροπούλου, Ίβιτς, Καπνίση, Κόλλια, Μάρκου, Μπαλντίδη, Μπαρτζακλή, Νίκα, Ντζανή, Ξυλούρη, Παυλόπουλου, Ρομπόκη, Στεφάτου, Τζουτζουράκη, Τριβυζάκη, Τσελέντη, Χατζηχαριστού.

Η επιθετικός της ΑΕΚ, Δόμνα Μπαλντίδου, μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Πιστεύω είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες για το παιχνίδι και έχουμε δουλέψει σκληρά αυτόν τον καιρό. Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και οι παίκτριες μεταξύ μας. Στοχεύουμε στη νίκη… Τα υπόλοιπα θα κριθούν στο γήπεδο».