AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πινέδα και Πισάρο για το ματς της ΑΕΚ κόντρα στον Άγιαξ

Ορμπελίν Πινέδα και Ροδόλφο Πισάρο μίλησαν για το αποψινό παιχνίδι της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Άγιαξ.

Αναλυτικά όσα είπαν στο δίκτυο FOX:

«Είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Άγιαξ, ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα που θέλει να κάνει το παιχνίδι της, να έχει την κατοχή. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να τους εμποδίσουμε σε αυτό και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε νικηφόρα», ήταν τα λόγια του Πινέδα ενώ αναφέρθηκε και στη σεζόν που ξεκίνησε με συμμετοχή σε μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση αλλά και το τίτλο που φέρει από την περσινή σεζόν ως το πολυτιμότερος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει και να ανταγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο. Αρχίσαμε καλά, είχαμε την ευκαιρία για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτό δεν έγινε, αλλά τώρα συνεχίζουμε στην Ευρώπη και το ευχαριστιόμαστε πολύ. Δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα που αναδείχθηκε ο καλύτερος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος την περσινή σεζόν. Ξεκινάς από χαμηλή, δουλεύεις σκληρά και σίγουρα πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου διότι χωρίς αυτούς δεν θα το είχα καταφέρει. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου», ανέφερε και πρόσθεσε για την εθνική ομάδα του Μεξικού και την παλιά του ομάδα την Τσίβας.

«Πάντα ευχαριστιέμαι να παίζω με την εθνική ομάδα. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να εκπροσωπώ την χώρα μου όσο γίνεται καλύτερα. Είμαι φανατικός της Τσίβας, παρακολουθώ τα παιχνίδια της, ενημερώνομαι για τα αποτελέσματά της, ξέρω ότι τώρα δεν είναι καλή περίοδος για την ομάδα, αλλά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να συνεχίσεις να δουλεύεις για να βελτιωθείς. Στέλνω τις καλύτερες ευχές μου για να έρθουν σύντομα τα θετικά αποτελέσματα», ανέφερε.

Από τη δική του μεριά ο Πισάρο υποστήριξε:

«Ξέρουμε ότι ο Άγιαξ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και ο αγώνας θα είναι δύσκολος για εμάς. Θα είναι σημαντικό να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Βρίσκω ομοιότητες ανάμεσα στο ελληνικό και στο μεξικανικό πρωτάθλημα, υπάρχουν ομοιότητες και στη ζωή στις δύο χώρες. Προσπαθώ να παρακολουθώ κάποια παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενημερώνομαι για τα αποτελέσματα. Νομίζω ότι η Τσίβας περνάει μια δύσκολη περίοδο, αλλά θα βρει τον δρόμο της».