AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ήττα για την ΑΕΚ Β στη Λιβαδειά

H ΑΕΚ Β ηττήθηκε με 2-1 από τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης», σε αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Super League 2.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε μόνο νίκες και δεν είχε δεχθεί γκολ, η ομάδα του Νίκου Κούστα ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Νίκα, όμως η ΑΕΚ Β απάντησε άμεσα με τον Ραντόνια.

Η αποβολή του Φοφανά στο 77′ είχε ως αποτέλεσμα να ενταθεί η πίεση των γηπεδούχων και να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ με τον Ρομό, ενώ στο τέλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Κορομηλάς, εισπράττοντας έτσι και αυτός την ιδιαίτερα αυστηρή μεταχείριση που επέδειξε ο διαιτητής Καλαντζής προς την ΑΕΚ Β.

Λεβαδειακός: Γκροφ, Τσάπρας (46′ Ντεντάκης) Λιάγκας, Πίρινεν, Βήχος, Μπελμόντ (81′ Νικολιάς) Χάμοντ (46′ Μεχία) Γιαννιώτας, Νίκας, Πολέτο (60′ Συμελίδης) Κουιρουκίδης (60′ Ρομό).

ΑΕΚ Β: Γκίνης, Κάτσικας (87′ Σταμούλης), Ραντόνια, Κοσίδης, Πήλιος, Ρουκουνάκης (69′ Κορομηλάς) Φοφανά, Ανδρικόπουλος (69′ Κοντορούχάς) Λαμαράνα, Α. Χριστόπουλος, Τιεϊ (79′ Χατζηκυριάκος).

Διαιτητής: Στέφανος-Βάιος Καλαντζής (ΕΠΣ Θεσσαλίας)

Βοηθοί: Δημήτριος Παγουρτζής (ΕΠΣ Πειραιά) Παναγιώτης-Γεώργιος Αραβίδης (ΕΠΣ Αθηνών)

4ος: Νίκος Παπακωνσταντίνου (ΕΠΣ Φθιώτιδας)