AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στους δρόμους γράφεται η ιστορία: Σήμερα (17:00) το συλλαλητήριο της Original στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στους δρόμους γράφεται η ιστορία. Όλοι οι αγώνες δίνονται εκεί! Οι μάχες δίνονται εκεί! Στους δρόμους και στα πεζοδρόμια. Έτσι λοιπόν όλοι οι οπαδοί της ΑΕΚ πηγαίνουν σήμερα στο σπίτι τους. Στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η Original 21 έχει κάνει κάλεσμα σε όλο τον κόσμο της Ένωσης να βρεθεί στις 17:00 στην Πλατεία Πατριάρχου στη Νέα Φιλαδέλφεια για να διαμαρτυρηθούν ενάντιο στο μέτρο της κυβέρνησης για πλαφόν 1000 ατόμων στα γήπεδα.

Η ανακοίνωση της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της ΑΕΚ αναφέρει: Η ανικανότητα και η ασχετοσύνη σας να διαχειριστείτε την κρίση της πανδημίας, τα γελοία μέτρα που κατά καιρούς ανακοινώνετε και εσείς οι ίδιοι δεν τηρείτε, τα 50.000 κρούσματα ημερησίως, είναι μερικοί από τους λόγους που καλούμε σε συμβολική διαμαρτυρία την Κυριακή στην πλατεία Πατριάρχου στην Ν.Φιλαδέλφεια και ώρα 17.00 όλους τους ΕΝΩΣΙΤΕΣ αλλά και όλο τον απλό κόσμο ανεξαρτήτου ομάδας, όλους αυτούς που νιώθουν την αδικία των νέων μέτρων στο πετσί τους, όλους αυτούς που νιώθουν φυλακισμένοι σε μια κατά τ’ άλλα ελεύθερη κοινωνία. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Το συλλαλητήριο στηρίζει και το Patissia Club και η Θύρα 21, αλλά και κάθε οργανωμένος και μη οργανωμένος φίλος της ΑΕΚ.