AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Με Εθνικό Πειραιώς στη Γλυφάδα για το τρίποντο

Έχοντας δείξει αισθητή βελτίωση, η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Εθνικό Πειραιώς (29/10, 16:30) στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας για την 6η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» μπορεί να προέρχονται από την ήττα από τον Πανιώνιο, ωστόσο το γεγονός ότι κοίταξε στα μάτια μία ιδιαίτερα ισχυρή ομάδα, αλλά και η συνολική εικόνα των αθλητριών του Μάρκο Μίσιτς, γεμίζει χαμόγελα και αισιοδοξία στους ανθρώπους του «Δικεφάλου». Φυσικά, άπαντες αναμένουν και τη στήριξη του κόσμου που καλείται να βρεθεί στις κερκίδες της Γλυφάδας.

Ο Μάρκο Μίσιτς επέλεξε στην αποστολή τις: Λάζαρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Πάουλι, Καλαϊτζή, Γκίλλα, Λογοθέτη, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Χέλμη, Μαργαρίτη.

H Mαρία Γαλιατσάτου δήλωσε στο aek.gr: «Το παιχνίδι της αγωνιστικής με τον Εθνικό, αποτελεί μια πρόκληση για εμάς, καθώς είναι ένας έμπειρος και δυνατός αντίπαλος. Γνωρίζουμε ότι δε θα είναι μια εύκολη αναμέτρηση. Έχουμε δουλέψει πολύ σε όλα τα επίπεδα από την αρχή της σεζόν, και πιστεύω βαθιά στις δυνατότητες, στη δυναμική της ομάδας, αλλά και στο πάθος που μας διακατέχει! Αρχίζουμε τώρα να μαθαίνουμε η μια την άλλη και να βρίσκουμε τα πατήματά μας. Εύχομαι να έχουμε έναν όμορφο αγώνα».