AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ευκαιρία στο Περιστέρι για την ΑΕΚ

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν δίνει το Σάββατο (25/11, 18:00) η γυναικεία ομάδα Πόλο της ΑΕΚ που φιλοξενείται από το Περιστέρι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι «κιτρινόμαυρες» έχουν… «χρυσή» ευκαιρία να ξεφύγουν στο βαθμολογικό πίνακα, να αφήσουν πίσω τους κατά 2 βαθμούς το Περιστέρι, καθώς και 4 τον ΠΑΟΚ και τα Χανιά. Φυσικά, μόνο εύκολος δεν θα είναι ο αγώνας, όμως λίγο πριν το φινάλε του Α’ Γύρου, η ΑΕΚ μπορεί να κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την εδραίωσή της στην 8άδα του Πρωταθλήματος.

Ο Μάρκο Μίσιτς επέλεξε στην αποστολή τις: Λαζάρη, Κολιτσοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Γεωργίου, Pauli, Καλαΐτζη, Γκίλλα, Λογοθέτη, Παπαδοπούλου, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Χέλμη, Μαργαρίτη.

Η Σήλια Λογοθέτη δήλωσε στο aek.gr: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μία αρκετά ανταγωνιστική ομάδα, σε μία δύσκολη έδρα, όπως το Περιστέρι. Έχουμε δουλέψει αρκετά, ώστε να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες του παιχνιδιού και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».